michael kors bags bags andra position i solo på

bags andra position i solo på musikfestivalen

amritsar: ”swaranjali” inter – up hindustani högljudda musikfestival 2013 inleds, hela anläggningen i delhi offentliga skolan igen med melodi på måndag.

det var hindustani musik på bästa sätt.den konkurrens mella michael kors bags n sju up skolor grupper och solot från norra indien, inklusive från chandigarh, manali, jalandhar, rewari, khanna, jammu och amritsar som värdlandets lag.

i separat kategori, dps jammu fick första ställning, medan andra ståndpunkt hävdades av värdar up amritsar och det tredje gick till up jalandhar.

i gruppen sång kategori, den första position som gick till up amritsar, den andra ståndpunkten var kapat av up chandigarh och up khanna vann det tredje ståndpunkt.

så många som 77 studenter med 14 instrumentalists deltog i musiken konkurrensen som tillåts en michael kors bags dast traditionella musik instrument som fan är ett harmonium och tabla och inte har någon modern musik prylar.

den traditionella belysning av diyas gav en traditionell börjar programmet som fängslad publik med sina olika står gyaki, qwwali och ”sawan ke” gi michael kors bags tan ”(sånger av vår).

så mycket som tio studenter utgjorde en enda grupp som sjöng för nationell integration, broderskap, enighet och harmoni i form av iransk qwwa michael kors bags li presentationer.i solo kategori sångare fram låtar på våren.