michael kors bags bahamas vactionså jag är r

bahamas vaction

så jag är redo för min första internatial resa till bahamas, freeport exaclty.det är runt 9:30pm och vår planet kommer att avvika på 12:30am.bröd wasent denna skarpa!jag slutade upp förfarandet för att krossa den ner i avloppet, i processen att skära fingret rätt mycket i min misslyckade försök.jag var droppande blod, hålla fingret över diskhon, ett ganska stort sår från vad som verkade vara en lös härrör från vindruvor.inte det bästa när de lämnar till den största resan i mitt liv tillbaka med en massiv dubbel – band – aid, bära mitt bagage som försöker att på nytt öppna sår.

det här är min första stora resa internationellt, jag wasen inte säker på vad som väntar, så jag har inte mina flickvänner yngre syster ska gifta sig, och vi är bjudna.alla i hela denna erfarenhet var otrolig.- minus mat betjäning!den bohemiska kulturen är mycket låg, och restraunt företag där nere är inget undantag, minus några bra ställen. michael kors bags det tog i genomsnitt för att få våra måltider mellan 45mins till en timme.som vi har med en större grupp av människor, så om din michael kors bags resa till freeport med en mindre grupp – det skulle inte vara ett problem.

vi stannade på grand lucayan utväg, ett två minuters promenad från de viktigaste shopping centre, remsor (hamn lucaya) det var väldigt lyxiga känsla hotell.fint rum, bra service.rymligt.vädret var ganska blåsigt på den tid vi är vi där, under vintersäsongen, jan7th jan14th.det var blåsigt under de dagar som faktiskt var mycket uppfriskande.det verkade lugn på kvällarna strax efter klockan 19.det tropiska klimatet luft var verkligen en överraskning när jag klev av planet.jag måste ha gått igenom 11 kalsonger i 7 dagar var jag där, haha!tur att vi tog med oss att på nytt s michael kors bags ealable soppåsar, eller annan resväskan skulle ha michael kors bags varit ganska störande att packa upp.

vatten sporter vi är otroligt, vi gick banan båt, ski dooing och snorkla, tog vi en ”bahama mama” turné åker båt där ute, det var en fest hela vara det, nog sagt.om du planerar en resa till freeport, definately kollar stil italaian restraunt som kallas ”spinellies” mycket ellegant.

bröllopet och mottagande gick i morse, varav hälften, jag minns inte, bara genom att se bilder av den natten, haha!det var en riktig upplevelse som jag aldrig glömmer.det tog tid att vänta för maten var långt större än det fantastiska människor, platser, solnedgångar på stranden.jag skulle definately reccomend någon planera bröllopet för att överväga planering i freeport.även om det verkar mer smekmånads destination, freeport är mer avslappnat, och mindre fort gick än kapital nassau.jag skulle älska att gå tillbaka igen i framtiden.