michael kors bags bahrain väskor galway hinder

bahrain väskor galway hinder

pat flynn fick sitt första framgång i arthur guinness galway hindret tack vare en vintage resultat från bahrain storm.

trots att det i stor utsträckning betraktas som en platt tränare, flynn har fått mycket beröm i nationella jaga spel, i synnerhet med på cheltenhamfestivalen vinnare franska ballerina och montelado.

trots att de har fått beslutsamt på hans senaste utflykt i cork, bahrain storm skickades iväg till 20 1 för detta ytterst konkurrensutsatt ha michael kors bags ndikapp men unga jockey stephen grå alltid varit full av självförtroende.

– bad hans häst för att vinna hans ras efter att den näst sista och tävlingen var lika bra som närmar sig det sista hindret.

sex år på ett säkert sätt förhandlat fram de sista flygning och fortsatt att utvidga sin fördel, som går efter sex längder före favorit deutschland.

grevskapet waterford baserade flynn sade: ”det är en underbar dag för en fantastisk häst, det är lysande.

”efter att ha vunnit sitt sista race i cork, davy (russell) ko michael kors michael kors bags bags m fram till mig och sa” ren klass ”, och det är vad han är.

den hästen är i super form.jag sa till stephen att tävla mot honom på insidan och allt funkade bra.

vi gav honom en canter i morse klockan sex på morgonen när han är lite stela.

vi har kollat hans hjärta och han har upp michael kors bags enbarligen en bra räntesats för återkrav eftersom han var mycket bra och skrikande före loppet.

– stephen är en bra pojke och han rider ut för mig konstigt imorse.

”jag ska försöka vinna galway tallrik nu.”

gray läggas till: ”jag kan inte tro det.det var lite hård på järnväg, men när vi har gott om dagen han hoppade och reste mycket.

jag gav honom ett litet tryck och han fick fram så bestämde jag mig för att fortsätta. ”

willie mullins deutschland skickades från starkt stödde 15 8 favorit men hans anhängare visste att deras öde från en lång väg, med ruby walsh hårt arbete från toppen av kullen.