michael kors bags bai att sponsra bästa drama ka

bai att sponsra bästa drama kategori på i michael kors bags fta är

nordirlands baserade polisutredningar drama ”höst”, som för närvarande är med sin nya serie i belfast, manus och regi allan cubit och som tillverkats av julian stevens och gub neal.det är ett kritiskt hyllade serie fabler begränsad produktion i samband med konstnärer studio med finansiering från nordirland – som stöds av invest ni och som delvis finansieras av europeiska regionala utvecklingsfonden.stephen wright är exekutiv producent med bbc i nordirland.dornan som spelar seriemördare paul spector i ”höst” är för bästa skådespelare i en ledande roll i tv – mot gabriel byrne (quirke), chris o’dowd (moone pojke) och tom vaughan lawlor (älskar eller hatar).

”höst” nomineras vid sidan av den episka fantasi ”game of thrones”, som har varit spännande fans världen över nyligen med frisläppandet av fyra teaser släpvagnar.fans av nordirland produktion som samlats in vid dublins fyr på bion på premiären av den efterlängtade fjärde säsong.hbo – serien kommer att återvända till skärmar på måndagen den 7 april kl. 02.00 på sky atlanten, innan upprepas för bästa sändningstid ankomst – och avgångstider vid 21. ”game of thrones ”aktör liam cunningham kommer att närvara vid den ceremoni i doubletree hilton.

den historiska åtgärder drama ”vikings” skjuten i wicklow, nyligen har förlängts för en tredje säsongen.de populära mgm tv – produktion är verkställande som produceras av morgan o ‘sullivan i världen 2000 produktioner, john weber av 5, sherry marsh, alan gasmer, james flynn och sheila hockin.direktören ciarn donnelly är förenade av mycket erfarna aktörer såsom gabriel byrne, john kavanagh, clive standen, diarmuid murtagh och du behöver mig, tadhg murphy, ruby o ‘leary, david pearse, nathan o’ toole och george bladen, som kommer att närvara på ifta ceremoni.

dublin tragedier också starkt inslag i den bästa drama kategori med den period som brottsutredning serien ”quirke” utses liksom de modiga urban dra michael kors bags ma ”älskar / hatar”.serien ”partner i förenade kungariket är bbc och bbc i hela världen, liksom bai, ifb och rte och a michael kors bags vsnitt 481 i irland.jessica pope är producent för bbc, ed guiney för del bilder och joan egan för tyrone produktioner.

oktagon filmer på drama älskar / hat, som för närvarande har började filma för serie fem i dublin, som är skriven av stuart carolan och ledas av david caffrey, vilka kommer att vara närvarande vid 2014 ifta. den nya serien älskar eller hatar kommer att inriktas på liv bakom galler, rättss michael kors bags ystemet och som har 6 episoder.den rte drama kommer att vara tillbaka på våra tv – skärmar för en lång höst / vinter.

på tal om årets kommande ifta utmärkelser, michael o ‘keeffe, verkställande direktör för bai sa: ”den bai är glad över att stödja 2014 irländsk film – och tv – galan.den iftas är ett utmärkt tillfälle att främja och erkänna den rikedom av kreativitet, talang och det engagemang som finns i den irländska sektorn för audiovisuell produktion.vi gratulerar alla nominerade.

ceremonin kommer att välkomna en mängd filmstjärnor, tv – personlighet, regissörer, producenter och ärade gäster för att fira den obestridda begåvning som finns inom film – och tv – företag i irland.

ceremonin kommer att äga rum lördagen den 5 april på doubletree på hilton burlington väg och kommer att sändas på bästa sändningstid i 9.35pm på rt.