michael kors bags bai meddelar nästa sund vision

bai meddelar nästa sund vision ii tidsfrist den 6 februari

2014 kommer att vara det sista året av sund syn ii, med dess efterföljande systemet träder i kraft, från januari 2015 på grundval av rekommendationerna från lagstadgad revision, som ägde rum i juni.

förslaget till dokument för en sund vision iii är för närvarande tillgängliga för syn på bai framtida webbplats med förslag och rekommendationer om hur den kan förbättras accepteras av allmänheten till kl. 12.00 den 8 januari.

det kommer att vara tre rundor av sund syn ii under 2014 med 4.75m som tilldelats två ronder, som är michael kors bags avsedda för radio – och tv – produktion, och 1 miljon för den tredje, som är öronmärkta för aktiverings – och utbildningsprojekt.

vid lanseringen av det offentliga samråd som förra månaden, bai verkställande michael o ‘keeffe lovordade de bidrag som tidigare sund vision system som har varit ansvarig för att fördela ungefär 117.6m över 2000 radio – och tv – projekt sedan 2005.

2014 slutdatum för sund syn ii är följande:

6 februari: öppna runt beslut i maj. michael kors bags

12: e juni: öppna runt beslut i septe michael kors bags mber.

2: a oktober: riktade runda (information och utbildning) beslut i december

synpunkter på det offentliga samrådet f michael kors bags ör sund vision iii kan göras på nätet via e – post till ljud – eller per post, med förslag till system samrådsdokumentet båda finns tillgängliga på bai framtida webbplats.