michael kors bags baileyworks jämfört med krom

baileyworks jämfört med krom

jag vet att du ber om baileyworks och jag kan inte hjälpa dig där, men jag kan säga att jag har en ljus väska och den är utmärkt.och om deras bilder är bra, upptäckte jag att jag överskattade storlek och köpte för små.jag har mini metro och borde ha gått en större.nu är det bra att slå affären eller på väg till en grillfest, men det är lite för liten för några runs och tvätt.bara något du kanske vill överväga.

utstationerade av dobbs på 12:41 pm – den 1 augusti 2005

– de är ganska het – väskor, även om de senaste säsongerna var varmare om du kan hitta dem.jag anser också att alla tnf – saker kommer med en livslång garanti, även om jag har tonvis med deras utrustning, och de är ganska oförstörbart.

utstationerade av forallmankind på 1: 10 00 den 1 augusti 2005

jag älskar mitt vapen.oförstörbar, helt vägda.inget ljus, dock.jag har medborgarna (medium) och det är ganska sto michael kors bags r.

utstationerade av judith på 1:26 pm – den 1 augusti 2005

jag älskar min baileyworks väska.är det något speciellt du vill ha en bild?det är en mycket enkel, funktionella, oförstörbar. det är inte mycket till bild!

utstationerade av bobot på 1:41 pm – den 1 augusti 2005

jag har en baileyworks och det är en fantastisk väska.jag tror att krom, baileyworks vacker motsvarande väskor.frågan är också om de ser: krom enligt min åsikt är mycket krom att bältet bandet, jag vet. baileyworks är lite mer diskret och jag gillar att se mer, särskilt för kontor, osv. jag har courierpro.

utstationerade av yonation på 1:58 pm – den 1 augusti 2005

ja, och glöm norrsidan, patagonia, jansport etc – väskor, om du vill ha nåt riktigt bra.de säljs i en demografisk som inte missbrukar sina produkter, vill bara ha namnen.

utstationerade av yonation på: 59 pm om den 1 augusti 2005

har du tittat på courierware?

utstationerade av xalf på 2: 21.00 på den 1 augusti 2005

om du letar efter ytterligare rekommendationer, i boston ser vi en massa courierware väskor, och de flesta av mina vänner som har en älskar dem.tuff påsar med bra impregneringsmedel och förnuftig lagring.

jag bär på en sista påse från aktiverat kol i pulverform mönster.det är mer pengar än timbuk2 eller krom, men det outclasses antingen företaget som ett särskilt sändebud väska.helt vattentät (jag har burit bärbara datorer och utrustning genom tung sommaren stormar v / o fara).tunga stoppning på din primära genomföra axel, midja bandet och andra axel korsar band för tunga laster.motorer eller tillåta dig att minska delen när du rider ljus.det är också sida drar kompressorer, så att du kan se över axeln.deras enda dra d ring justering bandet är jäkligt h0tt också.

utstationerade av bl1nk på 2:27 pm – den 1 augusti 2005

ledsen, inga bilder, men jag älskar min baileys väska, som har f michael kors bags ungerat som en bookbag under flera år med minimala kl michael kors bags äder.

två varningar: som en vänster öra, jag önskar att jag hade bett om ett skräddarsytt.som många bud – väskor, min baileys väska är subtilt utformas så att det verkligen bara rider ut på högra höften eller platt på baksidan av höfterna. om jag någonsin behöver köpa en, jag skulle föredra en som red på vänster höft.också jag ibland önskar att det hade mer lilla gömställe fickor.jag har stora påse, två gusseted fickor, en platt ficka (dokument storlek), och en dragkedja pung springa hela längd på insidan.tänka på det är en 2000 – modellen, så egenskaper kan ha förändrats.

[ansvarsfriskrivning] när jag bodde i portsmouth, jon bailey var en medlem av min vänner, och vi har en nickar b michael kors bags ekantskap.

utstationerade av elsa på 2:59 pm – den 1 augusti 2005

jag har andra crumpler förslag men bara betrakta dem om det finns en lokal butik där man kan titta på det.jag hittar kvaliteten vara absolut bästa, men du kanske inte gillar saker som: ingen koll på de flesta (om inte alla av dem.färg system.priset är lite högt på några av dem var jag är, åtminstone).osv.

utstationerade av apa vid 1:47 är den 2 augusti 2005

gick med krom.tack för alla förslag.det var en till sista beslut mellan krom baileyworks, och när jag frågade mina vänner (definitivt inte cykel budbärare) som de föredrog, det var en 50 / 50 delar.jag går med en baileyworks när den här ger ut.(som bör vara ett tag, med tanke på vad alla har sagt).