michael kors bags baines väskor i everton seger

baines väskor i everton seger –

leighton baines inspirerade everton till 2 1 vinna mot väst brom i goodison park som han fick två första hälften av mål för hem sida.

de lämnade tillbaka krossade en från kanten av det innan omvandla ett straff hans tionde framgång från platsen för att bibehålla sin 100% premier league – rekord.

ersätta shane länge drog mål tillbaka halvvägs genom den andra hälften men påsar, som hade kommer bara en gång i sina tidigare 13 league besök, såg deras senaste nedgången utvidgas till bara en punkt från möjliga 15.

seger bättre humör på den blå halva merseyside något efter kollapsen tidigare i dag i en affär för fc twente mittfältare leroy fer som den nederländska sidan vägrade att acceptera omstrukturerade betalningar efter spelare medicinska fram en fråga.

fans skulle också ha ifrågasatt chefen david moyes innan avspark efter han dog nikica jelavic.

även svarar för sin brist på färsk form striker, medlem i premier league – match för första gången sedan den 13 mars, var ett djärvt.

men moyes förmodligen motiverat kroatiens internationellt, som inte hade fått mot top flight oppositionen i sju matcher med hans sista anfall är sista minuten vinnare mot tottenham den 9 december, behövde en paus, eller en väckarklocka.

men det var en överraskning att det i hans frånvaro baines var spelare att trappa upp till märket framför mål, även om en var från platsen.

efter west brom första attacken, som graham dorrans sköt var blockerad av sylvain distin, besökarna kom till slut på idéer mycket snabbt.

tillbaka billy jones nästan förvärras deras brist på äventyr när hans ta itu med på kanten av det såg bollen kanonen från victor anichebe och flytande farligt stort i efterhand för vad som skulle ha varit en stor egna mål.

everton har också bidragit till ett spel som var platt för nästan en halvtimme med marouane fellaini sköt på tur mot upprätt från anichebe nerslagning via baines över deras mest hotfulla ögonblick.

den första mål praktiskt taget kom från ingenstans, som just var west brom försvar var när england internationella plockade upp leon osman passera.utan att ta itu med kommande vänster tillbaka avancerade kanten i området före slå sönder ett skott över ben foster.

west brom hade george thorne bar på en bår innan halva tiden efter en kollision med anichebe och det visade sig vara dubbelt så hårt.

ersätta claudio jacob första betydande deltagande var att ge straffet bara fyra minuter efter är på väg.

steven – backheel ut anichebe på vänster sida av området och argentina mittfältare, som har missat de senaste åtta veckor med skador, förde honom.

med en man som baines på platsen ge tull verkar det som att du är garanterade ett mål och en 28 – årig inte besvikna genom att krossa hem hans andra.

romelu lukaku, som hade spenderat större delen av den inledande 45 minuter att springa in i offside ståndpunkter, slösade west brom första chans att den andra hälften när han var målet snart efter det att starta om.

everton lämnade fortsatte att vara de mest lönsamma avenue av angrepp och när kevin mira michael kors bags llas skära i tvingade han låg rädda av foster.

in michael kors bags förandet av lång för james morrison i den sextioandra minut betalas direkt utdelning som inom tre minuter hade han dro michael kors bags g tillbaka.

lukaku diagonal springa såg honom bryta tydligt av försvars – och runda målvakt tim howard, m michael kors bags en hans cross sköt var inlindad i luften av john heitinga och lång reagerade snabbast i huvudet på dig.

slutligen västerut brom hittade en annan utrustning och när dorrans skakad ribban med en lång rad frispark de började känna sin chans.

men everton visat att de skulle kunna hota i bitar med – som lockade frispark välte från gibson.

den sydafrikanska nästa bidrag skulle ha tagit värdar tredje mål, men när han duckade låg skjuten återhämtade sig från efter leon osman stod över öppna målet från sex meter.