michael kors bags bajaj electricals tekniska pro

bajaj electricals tekniska projekt med väskor order över 70 crores företag kalsonger på afaqs

bombay, 21 september

den tekniska och projekt business unit (e bu) av bajaj electricals har fått order för de olika företagen värd över 70 crores (rs.61.00 crores i särskilda projekt, rs.10.00 crores i tlt och rs.2.00 crores i höga master och gatubelysning) visar den ständiga ökningen av de teknisk michael kors bags a projekt men av bajaj electricals.

bajaj electricals fått en order av min 53.75 crores den enskilt största för fått av dem från ntpc electric supply company limited.bel kommer konstruktion, leverans och installation av 5 – 33 / 11kv ställverk, 240 km 11 400 km kv linjer lt linjer.de kommer att ge 1200 distribution transformator ställverk, inklusive en detaljerad undersökning av 900 byar i champa distriktet chattisgarh.de kommer också att tillhandahålla tjänster anslutningar till 40000 bpl hushåll.

säger, lalit mehta, ordförande, tekniska projekt men är detta ytterligare ett steg framåt i våra michael kors bags insatser för att diversifiera.

bhel har också utsett bel för station belysning av 2 250 mw bakreshwar värmekraftverk projekt i västbengalen för 7.10 crores.bel s överföringsledning tornet verksamhet har också fått en order för 10.57 crores från gtl ltd., mumbai för leverans av 50 / 60 mtr markbaserade telekommunikation towers.

de är också verkställande en prestigefylld mmrda för värt min kl crores för att tillhandahålla signages på västra och östra uttrycka motorvägar.lika prestigefylld är deras order från reliance energy ltd för att tända på västra uttrycka highway och jogeshwari vikhroli samband med bajaj galvaniserad smartpoles.gatorna kommer att belysas med mer än 2800 polacker och 5000 bajaj gatulamporna celebranter.

lägger mr mehta, våra investeringar i infrastruktur under de senaste fem åren med 45 frågan höga master, tlt och att förbättra anläggningen samt mer nyligen, våra 15 frågan nya toppmodern tillverkning av höga masten och åttakantiga polacker anläggningar bär frukt.detta gör det möjligt för oss att införa nya högkvalitativa hylsor för produkter på marknaden som är oerhört att driva vår tillväxt.bel nu är marknadsledande i höga masten belysning, med över 60% av marknadsandelen och michael kors bags e p bu har ökat med 40 procent kommer du.

om bajaj electricals

bajaj electricals limited (belgien) är en del av ”bajaj grupp” i indien som är i verksamhet i stål, socker, tvåhjuliga fordon tre wheeler.bajaj electricals är väl etablerad i sitt utbud av produkter, t.ex. lampor tub ljus, armaturer, små hushållsapparater, tak fans tabell fans och användningsklara tekniska tjänster.företaget har funnits under de senaste 60 år och har stadigt ökat och utvidga sin verksamhet i både inhemska och internationella marknaderna.

bel i dag har fem stora strategiska affärsområden som består av belysnings -, celebranter, elektriska fläktar, hushållsapparater och användningsklara tekniska projekt.

denna uppdelning av bel erbjuder totala nyckelfärdiga tjänster i det electricals och belysning teknik inklusive höga masten belysning.hittills har detta område har utfört det största antalet användningsklara projekt i belysnings – och tillhörande electricals med ett lejon marknadsandelar (över 60%) i höga masten belysning.den användningsklara ingenjörsjobb täcker ett brett spektrum av tillämpningar, t.ex. flygplatser, varv, hamn truster, järnvägsstationer, sportstadium, monument, commercial complex, super värmekraft michael kors bags verk, ställverk, petrokemiska anläggning, raffinaderier, flyger över gatubelysning.fixa lite netfaqs pvt. ltd tar inget ansvar för och disclaims tillgänglig information i form av pressmeddelanden i vårt nätverk.