michael kors bags bajaj väska utmärkelser för vä

bajaj väska utmärkelser för välgörenhet

så många som 11 pe michael kors bags rsoner, inklusive medlemmar från inflytelserika nilekani, bajaj och godrej familjer, var en ära michael kors bags för deras enastående bidrag till nytta för samhället på forbes indien filantropi utmärkelser.

den godrej och bajaj familjer kommer priserna i de återstående företagens foundation och framstående famil michael kors bags j kategorier, forbes indien sade i ett uttalande.

den filantropi priser har inrättats av forbes indien att erkänna de ansträngningar som personer som har fått tid, pengar, kunskap och expertis för att lösa några av de mest akuta sociala frågor, för att skapa en michael kors bags modell som institutionerna och inspirera andra.

nandan nilekani sa: ”filantropi ska gå där marknaderna – och regeringar kan regeringens mandat av utgifterna 2 procent av vinsten om företagens sociala ansvar initiativ, biocon cmd kiran mazumdar shaw sa att det måste betraktas som företag som ett tillfälle att få sociala konsekvenser.offentliggörande eller omfördelning av pti innehåll, bland annat genom att sätta dit eller liknande medel, är uttryckligen förbjudet utan föregående skriftligt medgivande.