michael kors bags baka försäljning framgångb

baka försäljning framgång

baka försäljning är lika amerikanskt som är passande, eftersom paj är ofta på menyn.detta enkla tradition ställer pengar till allt från school uniform för katastrofhjälp.att använda dessa förslag för att se till att din är en god michael kors bags och lönsam, slå.

organisera din frivilliga för att vara säker på att du inte slutar med för mycket för en sak.ett chokladkex försäljning kan låta som en rolig idé, men erbjuder något för alla kommer att öka din vinst.

om du inte ska ha tillgång till ett kylskåp, förbjuda saker som cheesecake, mousse eller vispgrädde.

baka försäljning är allt om njutning, ja.men precis som du, många människor söker hälsosammare alternativ också.omfatta en hel spannmål godsaker, liksom godis från viktväktarna recept databas.och glöm inte att spela upp det i skyltar.

ta din publik när de beslutar om att sälja.kommer det att vara föräldrar, köper för sina familjer?avsluta brickor med kakor eller ett halvt dussin muffins.att sälja till ungar?stick till individuellt förpackade varor och hålla priserna nere.

du kanske vill erbjuda en hel paj eller två, eller ett överdådigt dekorerade tårtan med en enda försäljning, kan du ta upp några riktigt stora pengar.

rätt grejer

lämplig utrustning, så kommer allt att gå smidigare.

för gräddning: mätning av koppar och skedar, bakar pannor och lakan, blandning, skålar, spadar, kylning ställningar.

för att dekorera varor: färgat socker och strössel, karamellfärg, små sötsaker.

för förpackningar: färgade cellofan, band, twist band, etiketter, engångstallrikar.

för själva försäljningen: bordsdukar, dekorationer, tecken, en kassabox och förändring, en miniräknare, shopping påsar eller lådor, servetter, knivar, engångstallrikar och redskap, plastfolie, pennor och papper, tejp, soppåsar.

dags för spararna

organisera en brödförsäljning är mycket arbete, planera och du kommer att klara dig bra.

det är lätt att använda en enda recept för att ge en bra mix av varor att sälja.- kakor (rulla ut pengar och använda kaka. eller som utgör en loggbok för bit och baka brownies (skott), snurra jordnöt smör eller grädde och ost i hela eller styckade toppen med sötsaker) och enkel kakdeg (baka en sats på en tårta, en annan i en tårta, och en tredjedel till muffins).

baka igen!de flesta kakor, kakor och pajer kan frysas, då vaknade dagen före försäljningen.saker som choklad doppad salta pinnar och popcorn är lätt, och kommer att förbli färska i en lufttät behållare i flera dagar.

har din bakers paket och märka sina egna varor, redo att visas upp och säljs.

cruise – butiker och sparsamhet butiker för billiga lådor, korgar och burkar, liksom dukar och svepa in för att låna ut säsongsbetingade karisma.

ta med några små, sturdy kartonger av olika djup, och tar dem på duken.nu kan du visa dina varor på olika nivåer, som är mycket mer lockande.

gruppen som saker tillsammans.ha en choklad bord, en fruktbaserad avsnitt, eller en uppvisning av matbröd och portionsbröd.om frivilliga har förberett vegan eller allergen gratis godis, skapa separata avsnitt för dem med tydliga skyltar och be bakers lista över ingredienser, så att köparna kommer att veta vad som är säkert.

prover som kör försäljning, så en bricka för att skära upp biter på varje bord.snacks göra stora impuls köper, så be din bakers för att förbereda en miniatyr versioner av sina varor till display nära kassan.

se motsvarande tecken fö michael kors bags r priser, och en stor skylt att införa utsetts till välgörenhet.o michael kors bags ch tro det eller ej, men folk gillar inte godis, så som en donationer burk nära kassa michael kors bags n för människor att smyga in en extra pengar eller två.