michael kors bags baka friska chips som google –

baka friska chips som google –

titta, alla snacks.jag undrar om det är en man på den här planeten – – som inte har grävt djupt i en påse funyuns, nöp chips, eller slickade damm av hans cool ranch chips fingrar.dr är bra, mäns hälsa kommer att berätta för dig, det är vad du åt det som är viktigast.

charlie ayers, f.d. verkställande chef för google inc., sekunder vårt yttrande.när detta bolag och andra hälsomedvetna silicon valley institutioner som facebook, linkedin och dropbox, samråda med ayers, han har regler för snacks. ”inget bearbetad snacks.inget bearbetad socker och särskilt hög – fruktos majssirap.- stekt mat ”ayers säger.

för snabb n michael kors bags yttiga snacks ayers tyder på torkade frukter, nötter, smoothies, och hans otroliga hemmagjorda vegetabiliska chips.de är enkla att kräva mindre än e michael kors bags n halvtimme att baka, och fortfarande med samma smak och crunch som ur väskan alternativ med en mer kraftfull dos av näringsämnen.

ännu bättre, du kan krydda dem hur du vill.användning ayer recept nedan som fonden och införliva din egen örter och kryddor för att ytterligare upp smak.för min nästa parti, jag kastar i vissa av rosmarin, timjan och gräslök.förvärma ugnen till 375f. skär alla grönsaker mycket tunn, ungefär 1 / 8 cm, antingen med en mandolin eller skarpa kocks kniv.i en michael kors bags stor skål, kasta vegetabiliska skivor i olivolja till ordentligt täckt.säsongen med salt och peppar.

2.ordna med vegetabiliska skivor i ett enda lager på en bakplåten.baka grönsa michael kors bags ker till krispiga och gyllene brown, 15 till 20 minuter, nu när halva matlagning.tiden kommer att variera med grönsaker.