michael kors bags baka morotskaka protein – bar

baka morotskaka protein – bar muskel – och lämplighet hennes

under de senaste åren för att förbereda för tävlingar, har jag konsekvent över hängav sig åt min favorit – efterrätt så snart som bestrider säsong som ingåtts.mina smaklökar skulle explodera av glädje från fuktig, kära gud i super saftiga tysk chokladtårta att min svärmor skulle göra för min föde michael kors bags lsedag varje år eller organica naturlig mat är otroligt förtjusande organiska morotskaka.det är det bästa jag någonsin smakat förutom jag göra hemma, vilket jag inte göra eftersom jag skulle äta upp allt.

följande är en dålig fl michael kors bags icka borta bra inte baka morotskaka protein – bar.gör det enkelt och hälsosammare alternativ av min söta behandla hindrade mig från att slå organica en gång för morotskaka förra säsongen!mycket imponerande!när jag gick dit v michael kors bags arje dag i veckan efter förbereda en i min första tävling säsong.jag känner stygga flicka!

stygg flicka borta bra inte baka morotskaka protein bar1 / 4 1 / 2 kopp watermix alla ingredienserna i en stor skål börjar med havre, morötter, vassle, kryddor och lin.tillsätt sedan mandel smör, bär och nötter.tillsätt vatten som behövs för att fukta blandning.en gång noggrant blandade sprids i 8×8 pan fodrade med press och spärra in.se till att skära in dubbelt så stor del så att du kan omfatta blandning, när det är jämnt fördelade i pan.efter att du har lindat blandning, stilla i flera timmar.frysta, bort från frysen och låt stå i 2 – 4 minuter.att skära i åtta lika stora galler och avsluta dem enskilt eller förvaras i liten väskor.fryser michael kors bags igen förrän om fem minuter innan du är redo att äta.

för att fullborda hela morotskaka erfarenhet (och är lite dålig), blanda 1 / 3 kopp organiska grädde med reducerad fetthalt ost och 1 2 paket stevia och en tesked vanilj extrakt.sära lite på toppen av din bar och mums!