michael kors bags bakad gåvor som är säkert.

bakad gåvor som är säkert.

julen närmar sig snabbt, är det den tiden på året igen för min familj.det är en tid för att pryda varandra med förkläden och chef för köket till ändlösa timmar i bakning.

vi har så många vänner och folk som gör skillnad i våra liv som vi inte har råd att ge de gåvor vi verkligen vill ge.så vi gör det näst bästa och baka godsaker.

vår fa michael kors bags milj använder dessa hemlagade godsaker, inte bara som en gåva för att visa god vilja, men för att visa guds kärlek under semester till dem runt omkring oss.så varje år, vi baka och baka.min son och dotter gå sen med sin far för att leverera till grannar och vänner.

det är viktigt att erkänna dem som tjänar alla år utan att du inser hur mycket de göra för din familj.vi ser till att baka extra för brevbäraren, doktorn, arbete etc. på de michael kors bags tta sätt känner alla särskilda och inte glöms bort och att du inte brände hål i era finanser.

det här året, är jag ändrar menyn.jag brukar baka kanel bröd, banan bröd, pumpa bröd osv. efter att ha deltagit i en fest igår, jag känner mig inspirerad till att ändra den lite.det finns så många enkelt recept som inte lämnar du bröt dig till jul.jag bestämde mig för att dela med sig av presenter jag tänker göra det här året.

chokladöverdragna (fylla i de tomma)

jag fick nyligen den vackraste presenten.det var choklad doppad salta pinnar.det var fantastiskt.kvinnan som köpte den stora salta pinnar från affären.en butik till oss har en påse till 1,15 $.hon smälte brun och vit barkbat och doppade pinnar.hon placerade dem på smörpapper att förhärdas.- hon blandade några vita bark med grönt eller rött färgmedel och drizzled ovanpå.de såg så professionell.hon köpte en korg av ståltråd och jippi väskor och placeras i påsar för att leverera.de var underbara.du kan också ta jordgubbar, körsbär, eller ens marshmallows för barn.

igår kväll jag smakade på den mest fantastiska tryffel.de sparkar var hemlagade och lätt att göra.du tar en påse med kex och blanda dem tills de är i form av pulver.blanda och åtta gram förpackning med cream cheese.rulla i små bollar och plats i kylskåp för att få fast.en tandpetare i toppen att doppa.smält choklad barkbat eller vita för att fråga.- och lägga på vaxpapperet.ta bort tandpetare efter näck.gillar ovan och blanda karamellfärg med vita bark.då duggregn ovanpå.varning: rik så ät inte för många.

det här receptet innebär en oreo – kakor också.- krossa en påse med kex i bitar.om en kaka i balansräkningen.- den vita barkbat och häll på cookie blad.rum i kylskåp tills hårt.- du har kakor och glass…!

det är en lätt, omtänksam present.ta en kaffe eller godispåse.en servering av varm choklad i cellofan.linda mini – marshmallows i cellofan och plats på toppen.lämna en söt, inte av instruktioner och fint band och låta någon veta att de hade tänkt p michael kors bags å den här säsongen.

spraya två kakor lakan med speciell spray.att kombinera en kopp socker, en fjärdedel tesked av salt, en fjärdedel tesked kryddpeppar och en tesked av kanel i en tung två liter stekpanna.lägga till en tredje kopp vatten och en kvarts kopp majssirap och rör om ordentligt.laga mat på medelhög värme tills blandningen börjar koka, under ständig omrörning.fortsätta att laga mat och ibland till sirap temperatur uppnår 235 grader på godis termometer.bort från värme och tillsätt två koppar pekannöt halvor och en tesked vanilj.släpp matsked storlek bitar på cookie lakan att svalna.packa en godispåse eller burk.

jag har en bekännelse.jag fuskade med kakor.jag köper redan gjorda kakdeg från affären.ibland, jag sprida röd och grön strössel innan jag bakar.ibland, jag rulla ut det och mina barn – former.när de är klara att laga mat, vi is med kartongen isbildning och strössel också.det är enkelt och snabbt och mycket mindre kladdigt.

det är jul utan kola?har du nånsin sett det paket av gammaldags grädde droppar.de har vit choklad – och utsida.lätt fudge kan göras genom att smälta den i mikron säkra behållare, lägga till en kopp med jordnötssmör och förvaras i kylskåp tills hårt.det smakar som kola och det krävs en totalt fem minuter plus kallt.

detta är bara några förslag.jag är säker på att andra har ett enkelt recept för att dela.känn dig fri att göra det i synpunkterna.jag hoppas att jag har inspirerat dig att göra en lätt bakar.kommer du ihåg barkbat kan gå långt med efterrätter.
michael kors bags