michael kors bags bakad godsaker förtjänar speci

bakad godsaker förtjänar speciell presentation

om bakade varor är en del av din an plan den här semestern, har du tänkt på hur paketet?

att veta att presentation är nyckeln till ”wow” faktor rådfrå michael kors bags gade jag några förfinade experter om hur paketet hembakat godsaker.först, jag talade med proffsen på martha stewart levnads – och michaels hantverk affär.sen gick jag till toppen. jag ringde min svärmor, jeanne smith i boca raton.

hon är en förfinade geni, att hela tiden lägga en elegant röra till scarfar stickar hon och den här presentpåsarna hon syr.för helgen, hon bakar fudge 24 kilo av det här året, alla skänkt nära vänner och avlägsna familj.

”mina armar dödar mig,” sa hon nyligen, efter omrörning all kola.

liksom under tidigare år, de flesta av hennes kola kommer att presenteras i dekorerade hinkarna (från liter storlek pytsar, under 4 dollar för varje på lowes).hon lutar sig mot en ”nötknäpparen” eller ”ib michael kors bags land gammaldags land” som tema, men den idé som lämpar sig för kreativ michael kors bags a sort.och du kan använda några papper, band och tyg du har hemma.

men innan jag delar med mig av instruktionerna för jeanne är dekorativa gåva hinkarna, här är några andra kaka förpackningen idéer från jo pearson, michaels ”officiella hantverk expert; och marcie mcgoldrick, redaktionell direktör för semester och hantverk på martha stewart bor.

anpassa kinesisk hämtmat lådor märkta eller papperspåse, dekorativa burkar och lådor (alla tillgängliga på hantverk lager).use band, linje en behållare med tyg eller en duk eller bifoga ett recept med en kaka michael kors bags cutter.

folk på martha stewart bor för närvarande är tagen av vad mcgoldrick ”bentwood lådor”: billiga träspån lådor (tillgänglig på hantverk butiker) i många olika former och storlekar.martha gäng linjer med pergament papper eller små muffins stommar.

martha är människor också bli en underbar gåva genom att lägga dem i en kompott rätt (på röda pappersremsor eller påsk gräs) och inslagning hela presentationen i cellofan band med ett band.

barn kan dekorera vitbok påsar eller lådor med klistermärken.eller en stämpel med semester – kaka. doppad i färg.

gå lite mer elegant genom att matcha din behållare med en ny trasa servett, maträtt handduk eller näsduk som mottagaren kan återanvändas.

om du har tid till baka, men ingen tid att hantverk, mcgoldrick föreslog att handla på ett kök affär för nya förpackningar idéer.hon erbjöd också dessa webbplatser: papper – mart, behållare och förpackning förvaras gleruprevere.

– jeanne är dekorativa gåva hinkarna

– liters storlek pytsar med lock och hantera (liter storlek, utan handtag, finns även på lowes), självhäftande, såsom aleene smaklöst spray eller billigt klister, eller en limpistol med lim pinnar (en xyron självhäftande maskin, om du har en)

1.tvätta och torka oanvänd färg.

2.om användning av 12 av 12 tum klippbok papper av två 71 / 2 av 12 centimeter breda remsor (från två blad).avsluta varje blad runt kan, märkning av fästen på papper.med hjälp av 1 cm hålslag, göra ett hål i varje hand om tillägg.alternativt, markera platsen med penna och skära ut två små hål.lim tidningen till kan överlappande 1 / 2 tum och skär av överskott.

3.om man använder tyg skära en bit som är 71 / 2 av 211 / 2 cm.linda det runt kan och mark av bilagor ”platser.här är den svåra delen: hål där du tror att centrum i det tillägg som är och roterande från detta center, 6 små snitt. upprepa i andra hand om tillägg.detta borde göra det möjligt att ge tyget under dessa två ”knöl” fläckar på den.lim tyget till kan överlappande 1 / 2 tum.

4.om locket: spåra locket på papper eller tyg, skär ut det, skär ner det till storlek, plats i locket.(om du använder en samordnande mönster, hitta en semester känslor, så din hjälm kan förmedla ert välkomnande.) bifoga.

5.dekorera som önskade.några idéer: band eller rickrack limmade på toppen av hinken eller förpackade på handtaget, en del av plastknopparna limmad i locket är rännan, platt prydnadsföremål, färgstark knappar eller helgdag dekoration fastlimmade på sidorna eller lock, satäng band fast runt mitten av den.(kontroll av dollarn lådor på hantverk butiker för andra idéer.)

6.för in: de sidor av kan med smörpapper och sånt botten av kan med vax eller mjukpapper (för att ta upp plats, vid behov).alternativt kan avsluta godsaker i plast och tuck inuti en vacker duk servett placerad inuti.