michael kors bags bakad sydvästra eggrollsså

bakad sydvästra eggrolls

så jag nämnde i andra forum, att jag skulle börja utstationering friska och billiga recept.för varje recept jag efter, jag ska lista näringsvärdet, följt av en ungefärlig kostnad.

här är den första.jag gjorde det här till middag ikväll.detta är en ändring av ett recept som jag hittade på mat blogg, som är en ändring av den första att chili restaurang.

det här kan bli vegetariska genom att lämna ut kycklingen.det kan göras genom att lämna ut vegan osten eller ersätta so michael kors bags ja – ost.de är ganska hög kolhydrater på grund av majs och bönor combo, men om du inte är låg carbing, då de är en stor måltid.

jag misstänker att ni kunde göra dessa mindre wonton emballage och har trevligt om aptitretare istället för en fest.

dessa är mycket fyllning.jag hade två av dem på middag och en sallad och jag är full!

två koppar frysta majs, tinats (89)

två koppar svart bönor (vid användnin michael kors bags g av konserverad, avlopp och skölj) (0, 99)

två koppar strimlade kyckling (frivillig uppgift) (1)

1 kopp ost (1) en 2%

två koppar (eller 1 15oz paket) fryst spenat, tinats och tömt (10)

1 michael kors bags 4oz kan tärnade gröna chilis (79)

lägg ut trotten emballage (eller tortillas) en i taget och använda cirka 1 / 4 kopp fyllningen per förpackning.rulla in dem i en vinkel från ett hörn viker vid sidorna.

lägg rullarna söm sida ner en bakplåten som du har borstat med olja eller sprejas med matlagningsspray.borsta eller spray topparna och sidor av rullar.

baka för 10 minuter sen.baka en ytterligare 10 – 15 minuter (beroende på graden av crispiness du vill).

näringsvärde (per trotten w / kyckling): kaliber 205.fet 4g. kolhydrater 30g. fiber 3.8g. protein 12.8g. hela näringsvärde för recept återfinns här:

bakad sydvästra eggrolls recept kalori –

kostnad: $19.46 totala och detta kommer att vara lätt att tjäna 6 eller mer (beroende på hur många vårrullar varje person äter) tillsammans med en sallad.priserna grundar sig på vad jag köpte i kväll för att göra dessa + 1 dollar för att täcka kostnaderna för kryddor på sidan och olivolja.

1,00 dollar för en kopp ost.plus dina priser är billigare på ett sätt som min.de är likadana, vad jag är innebörden är att man kan få en massa ost här för din dollar.

tjänar du mycket av din egen mat, såsom ost och mjölk från noll (om att mjölk från början är möjligt lol, det som har du mjölkar kor och getter. jag är bara nyfiken.från vad jag har läst.

den billigaste jag har hittat min livsmedel finns i ”superstat” här.allt som jag har träffat dubbla eller tredubbla kostnaden för samma produkter.det är galet ibland.

jag vet att du gjorde en tråd på kostnaden för livsmedel, och jag ska nog skriva det där.men jag har bara läst lite av det.

inte alls.det kostar mig en förmögenhet för ost från början.det tar ungefär 4 liter mjölk på 1 kg ost.jag skulle gå sönder.jag kan köpa ost mycket billigare.

jag gör mina egna yoghurt halva tiden och det är billigare.men jag kan inte alltid göra det.ibland köper jag klar grekisk yoghurt.

saken är, att när du är budgetering en veckor värd för måltider, ni måste ta hänsyn till ingredienser som kan användas i mer än en måltid.det är därför planering är nyckeln.om du köper en påse med ost för 2 dollar eller 2,50 och då använder du bara 1 / 3 av det i ett mål som i veckan och då går till spillo, du är inte produktivt utnyttjande av dina pengar.

eller om du använder den del i väskan nästa vecka.- penga michael kors bags rna borde räknas in i nästa vecka mat budget.

jag planerar min mat, men inte i samma utsträckning, planerar min affär resa runt min måltid planer.

jag köper mina matvaror, nu vet hur länge de varar, och än jag gör min veckovisa måltid planer.

kanske när jag blir bättre på det, jag kan göra det också.men nu tycker jag att det är för komplicerat för mig.skulle det rädda mig mer?kanske, kanske inte.

jag gillar att bli mitt kött i bulk på costco, frysa dem.något annat som kommer att vara länge på hyllan där.