michael kors bags bakelit och luciteen gamma

bakelit och lucite

en gammaldags stil: bakelit och lucite

för en bakre handväska med lite ”wow” värde, kan du titta till plast.i handväskor, som vanligen innebär antingen bakelit eller lucite.

bakelit tillbehör var stor på 20 – michael kors bags och 30 – talet, och är värdefulla samlarobjekt från den tiden.men deras popularitet fortsatte under 1940 – talet när, efter andra världskriget, den västra vä michael kors bags rlde michael kors bags n utsatts för alla typer av brister.modeindustrin kändes effekterna i bland annat läder kort brist.om modern kvinna göra saker i fickorna (eller förra årets påse), konstruktörer, vände sig till plast.

typiskt för dessa plaster som hanterar och ramar.ibland, som i fallet med lucite fält formade handväskor, de har hela påsen.

bakelit, är ett värdefullt plast och är inte i produktion längre, så om du bestämmer d michael kors bags ig för att lägga på en gammaldags stil väska med ”bakelit” detaljer, du kanske vill kolla med en expert (en antikviteter eller vintage smycken langare, kanske) för att se till att det är på riktigt.

annars bara njuta av ett nytt av plast.och akta oss för att para ihop den med andra plast tillbehör.den nyhet kan avta.

strukturen av plast, och förfining av klassikerna, till slut skulle ge vika för en helt ny inställning och dessa retro väskor är överallt nu.