michael kors bags bakverk förvaras och frysa –

bakverk förvaras och frysa –

fråga: hur ska du förvara kakor?hur länge kommer de att hålla?vad gäller för andra bakverk, såsom brownies, snabbt bröd och muffins?doreen turbow michael kors bags west bloomfield

svar: de flesta kakor förvaras i en lufttät behållare.separata lager av kakor med vax papper.beroende på kakor, kommer de att hålla i 1 till 2 veckor vid rumstemperatur.kakor och många andra bakverk frysa vackert.

när nedfrysningen kakor, använda en lufttät behållare eller väl förseglad fryspåse.- varje sort separat, sa nancy baggett ”all – american – bok” (houghton mifflin, 35).baggett skriver: ”annars smak av alla olika typer kommer michael kors bags att mingla och blivit rörig och fukt i den mjuka, chewy kakor kommer att orsaka krispig som blivit halta.”

de flesta kakor håll i frysen i flera månader utan att förlora kvalitet.

för brownies, frysa en oskuren block eller flash – individuellt in i plastfolie och plats i en fryspåse.flash att frysa, enskilda kakor eller kakor på en bricka och stanna tills de är fas michael kors bags ta, innan de överförs till fryspåsar eller en container.

vara säker på bakverk är helt cool före lagring.om du har kakor dekorerad med glasyr, se till att glasyren är torr.du kan förvaras fryst kakor i kylskåpet.

kakdeg kan också göras i förväg och frysta.slå in pengarna i plast, rum i fryspåsar och frysa.tina upp pengarna i kylskåpet på en natt.

du kan också göra kakan men former och flash frysa dem på en bricka i 30 minuter.efter det att de frysta, placera – figurerna i frysen beh michael kors bags ållare eller väskor.

snabb bröd och muffins håll i frysen i tre månader.slå in bröd kvalitet i plast eller folier och plats i plast fryspåsar.flash frysa enskilda muffins.frysta, muffins i en frys väska, så du kan ta en muffins, om du vill.tina snabbt bröd över natten i kylskåpet.värm muffins och snabb bröd i en 350 grader.