michael kors bags bil som programmet omfattar st

bil som programmet omfattar stöld från fordon

vi har nog gjort det gömt en väska eller plånbok i bilen – – när du har tagit ut med hunden, hoppades biltjuvar inte är verksamma i parken.eller lämnade ett inköp i baksätet, medan du sprang in i en butik.eller kanske du har kvar dina verktyg i ert ar michael kors bags bete van över en natt och vakna på 5 är att hitta fönstret krossades, och ditt levebröd plötsligt borta.

polisen har ett nytt sätt att motverka tjuvar och hjälpa till att skydda fordonets ägare.bc bil som programmet omfattar ”bete egendom.” lockbilen program, som drivs av den integrerade lokala regionala auto brottslighet lag (impact) är erkänt som den största i sitt slag i världen.eftersom inverkan togs i drift 2003, bilstöld i bc är michael kors bags nere på 73%.

programmet har varit mycket framgångsrikt inverkan under de senaste tio åren, med 73% minskning i bilstöld sedan införandet av bete bilar.jag är mycket stolt över den särskilda grupp officerare och det arbete de utför.jag är övertygad om att betet egendom program kommer att bli lika framgångsrikt som vår stora fordon program, shirley bond, justitieminister och justitieminister.

i februari, liksom under tidigare år firar auto brottslighet verkställighet månad inverkan på bc, genom att förteckningen över de tio biltjuvar.denna förteckning omfattar nu tjuvar som stals från fordon.och det här året om tjuvar gör inbrott i ett bete för fordon och stjäla egendom, polisen kommer att spåra och övervaka att egendom som leder dem rakt till tjuv.

eftersom inverkan började att det årliga top tio lista, 85 av de 90 tio biltjuvarna har gripits.

tjuvar redan vet, att om de stjäl en bil, de åker i fängelse, säger rcmp inspektör gary shinkaruk, av den integrerade våldsteamet.med den typ av uppgifter som vi har kunnat sätta innan domare, programmet har varit oerhört framgångsrika i att sätta dem bakom galler.men det nya budskap vi måste ut till tjuvar nu stjäl från en bil, åka till fängelset.

att byta fokus från inverkan kommer polisen analysera statistik från och med 2012.under de senaste fyra månaderna i år, polisen i bc identifierade en liten ökning av stölder från fordon jämfört med tidigare år.

ett fordon i hela bc har nu förbättrats de senaste ljud och video – teknik för att ta itu med frågan om stöld från fordon.bete egendom är inte annorlunda än någon annan egendom tjuvar kan hitta i fordon, och kan variera från verktygslådor, en väska.skillnaden är att det kan spåras och övervakas av polisen.

våra kunder har gjort ett utmärkt jobb som hjälper polisen att minska auto brott genom att använda stöldskydd anordningar.men tjuvar söker ständigt efter varje tillfälle så vi ska påminna kunder att vara vaksamma på att skydda sig från auto – brott, jill blacklock, icbc vägsäkerhet ansvarig för leverans.

konsekvenserna är också att förteckningen över de tio punkter som stals från fordon.de är smarta telefoner, elektroniken, såsom bärbara datorer, verktyg, kreditkort och legitimation, stereo utrustning, kontanter och förändring, bildelar, garagedörröppnaren, solglasögon och nycklar.

tjuvar som bryter sig in i ett bete för fordon att stjäla egendom kommer att ses på video på e – 9 – 1 – 1, den regionala räddnings michael kors bags tjäns michael kors bags tkommunikation centrum för sydvästra british columbia.e – 9 1 1 övervakar alla bete bilar i british columbia, 24 / 7 för deltagande – polisen.