michael kors bags borgen avslås för påstådda is

borgen avslås för påstådda is återförsäljare

en påstådd warrnambool is handlaren har nekats borgen efter att ha anklagats för ytterligare brott.

paul pratt, 52, worland grove, i går som tillämpas för och avslogs borgen i warrnambool domare rätten.han har varit i häkte tills på måndag.

warrnambool polis inspektörn martin howells sa till domstolen polisen gjorde en husrannsakan den 29 november förra året på mr pratt är hemma.

han sa att de hittade me michael kors bags taamfetamin, mycket väskor, digitala skalor och när intervjuade mr pratt gjorde upptagande till handel med is.

mr pratt är också anklagad för människohandel cannabis och av vinning av brott 1700 dollar i kontanter.

han påstås ha sagt till polisen att han köpte glass för 600 dollar och förpackat i säckar att sälja för 100 dollar styck.

hans mobiltelefon antydde att han hade insmugglade is och cannabis till 10 personer i warrnam michael kors bags bool område.

på måndag denna vecka mr pratt, undertecknat i borgen på warrnambool polisstation, trots att de är skyldiga att rapportera till werribee polisstation.

polisen hävdade han hade underlåtit att rapportera om borgen 13 gånger.mr pratt påstås ha sa att han var fast i warrnambool eftersom han inte har pengar att köpa bränsle.

– inspektörn howells sa att den 7 februari mr pratt gensköts av polisen på bannockburn och han misslyckades med att rapportera om borgen på werribee.

han sa att en sökning i hans bil utanför polisstationen i måndags befinner sig ett glas pipa, påsar med batman – logotyp och medicin.

polisen sa att mr pratt upptagna med is inom de senaste 24 timmarna.

– inspektörn howells sa polisen finns andra väskor med samma symbol under en separat efter den 3 januari.

han sa att en person blir tilltalad av polisen vid den tidpunkten hade gjort ett uttalande om olaglig verksamhet och att personen i fråga om deras säkerhet om mr pratt släpptes från häktet.

mr pratt har nu blivit åtalad för ytterligare överträdelser, däribland handel med och användning av is, med medicinering, begår allvarliga kontor medan mot borgen och bryter mot borgen villkor.

polisen hävdar mr pratt var en oacceptabel risk för att begå ytterligare brott som han hade fortsatt att förolämpa ta michael kors bags g på borgen.

mr pratt, som företrädde sig själv i domstolen, inga droger hittades i hans bil på måndag.

den högste domaren peter lauritsen beslutade mr pratt bör vara i häkte.han är tillbaka i domstolen nästa måndag i en tävling om förhör.

senaste nyheterna

tidigare talare geoff shaw protest videoex unionens officiella betalade 7 000 dollar från fond för julia gillard renover michael kors bags ingar, kommissionens hearsphotos: dragfordon och bil krockar nära ballangeichjarryd roughead, paul chapman varje ansikte en match banseast ukraina folkomröstning: rösterna, resultat som skiljer sig

redaktör väljer

sex saker att förvänta sig under 2013 hetaste 100timeline: warrnambool ost och smör bud warthe standard tio berättelser om 2013gallery: se det bästa mywarrnambool foton så farresidents i chocktillstånd efter enorma explosionen stenar derrinallumhfnl video: helgon som nya riktmärke efter besegra premiershfnl video: kan hamn – finalen?söka efter din tv tv – stationen tweaksgood morgon south west 12 maj 2014gallery: 17000 dollar upp som organiserade själaglad av mors dag klassiker i warnambool