michael kors bags borgen ökas till 4 arresterad

borgen ökas till 4 arresterad i roxbury heroin –

de fyra var bland sex personer som arresterades i tisdags av new jerseys polis på väg 80 väst i roxbury.

tillslaget följde icke – nä michael kors bags rstående arresteringar på söndag på två andra som stoppades på väg 80 väst i roxbury och laddad med med 800 påsar heroin.

dessa svarande var aquanda charlow, 23, och michael ricketts, 21, både i brooklyn, new york. pruvi pierre, 19, patterson, dexter yard, jr. 21, wilkes – barre, far, dante, 26, i harrisburg. och en 15 – årig pojke från brooklyn, new york, vars namn var inte frisläppas på grund av sin ålder, som polisen sa.de var anklagad för över 1000 påsar heroin och vapen kränkningar, polisen sa.

stake för vuxna som ursprungligen fastställts till 100 000 dollar var.under utfrågningarna i dag i högsta domstolen i morristown för charlow, ricketts, pierre och yard, morris county biträdande åklagaren julie serfess begärde att de hoppar varje ökas till 250 000 dollar.

bilen tillhör en familj av pruvi pierre, vem var det som körde, och hon har också samtyckt till sökningar, serfess sa.gruppen var på väg till pennsylvania, där varvet har en pågående ansvarar för häleri, och han har också en drog – övertygelse i new york, serfess sa.

”bevis är mycket starkt i det här fallet,” serfess sa till domaren john dangler.
michael kors bags

michael kors bags charlow bad domaren, jag undrar om jag kan få ett resultat michael kors bags (tillgängliga på egen begäran utan borgen) eftersom jag är i skolan. ”jag svarade: du har mer att oroa dig för än college.det är allvarliga anklagelser. ”

jag har stake till 250000 dollar, utan tio procent alternativ, och fyra kvar i häktet.