michael kors bags borgen som beviljats efter kna

borgen som beviljats efter knark

nära förbunden med en albury man påstått att springa en is leverans syndikat var fri mot borgen från domstolen.

– stephen barr uppenbarade sig i häkte i albury lokala domstolen efter hans arrestering, med polisen och säger att han har försökt att undvika dem.

barr, 27, av danskarna street, lavington, har åtalats för fyra fall av tillhandahållande av en förbjuden drog och räkna till mer än åtalbara kvantitet av en drog.

magistraten megan greenwood sa polisen från albury drug unit började attackstyrka omo i januari att mål drog tillhandahållande av jarrod olivlundar i det lokala området.

en telefon mot tillstånd kunde tjänstemän för att övervaka mobiltelefon och textmeddelanden och som mottagits av groves.

det var mer än 10000 avbrytningar och det påstådda 90% med anknytning till narkotika leverera barrs deltagande anges.

polisen hittade samtal av barr för leverans av läkemedel till odlingar och andra kollegor.

samtal mellan dem stoppades den 23 januari och den 30 januari med barr erbjuder sig att leverera tre gram is till 1 800 dollar för andra gången.

ett tillstånd beviljats för att söka ett motellrum i unga street på den 8 februari när polisen hittade barr och en kvinna.

hon hade en liten återförslutningsbar påse crystal ämne i hennes träningsoverall byxficka, och hon sa det var is.

två is rör hittades i en tandborsten transportör, och en av dem var trasig.

en massa pengar på 5500 dollar fick in med ett gummiband hittades i sovrummet på golvet mellan rum och ett b michael kors bags ord.

både barr och hon förnekade all kännedom om pengar och sa att de inte hade sett det.

i en garderob var en lodis väska på järnväg som hade två is rör, en uppsättning skalor och plastpåse med 14 gram metamfetamin, som hade ett värde på gatan för ungefär $200.

kvinnan och barr förnekade all kännedom om väska och drog.

barr sa att de hade ett stort antal besökare föregående natt och det mest sannolika tillhörde en av dem, men han k michael kors bags unde inte identifiera nån av michael kors bags dem.

barr var därefter identifieras av fingeravtryck på en uppsättning våg.

polisen kontaktade barr tre gånger i mars och bett honom att närvara vid stationen, men han lyckades inte nå och en arresteringsorder utfärdades.

miss greenwood ut barr på 1000 michael kors bags dollar i borgen med 3000 säkerhet och 21.00­ sju utegångsförbud med sina avgifter avbruten fram till den 26 maj.

senaste nyheterna

medfånge vittna mot robert xie i mord trialformer talare geoff shaw protest videoex unionens officiella betalade 7 000 dollar från fond för julia gillard renoveringar, kommissionens hearsjarryd roughead, paul chapman varje ansikte en match banseast ukraina folkomröstning: rösterna, resultat som skiljer sig

ansvarig utgivare picksphotos bliss n – wow waggapaul ramsay begravning: video, photosjack viney rensade hårda agerande chargederrinallum bombplatsen kontanter findgallery: dobell pris ger konstnär i armen reklam avsnitt >