michael kors bags säckar alwaleed bin talal prin

säckar alwaleed bin talal prinsen säger flytta den föreslagna centrala moskén

miljardären saudisk prins, som före detta borgmästare rudy giuliani sa en gång att ta hans donation till en 9 / 11 – fonden och stoppa den, han säger att han vill ha den föreslagna ground zero moské flyttade.

prins alwaleed bin talal sa såret av terroristattacker är fortfarande färskt och utvecklare av de föreslagna park51 islamiska center bör överväga ett mer värdigt ”plats.

”människorna bakom moskén måste respektera, måste uppskatta och att skjuta upp till folket i new york,” alwaleed sa till dubai grundar sig arabiska affärer ”.

”såret är fortfarande där,” sa han i nedre manhattan. ”- såret läker så kan du inte säga ”låt oss bara gå tillbaka till där vi var före 9 / 11.”

hans kommentarer, rapporterade igår av abc news, kom som en överraskning för alwaleed har varit en ivrig anhängare av imam feisal abdul rauf, prelat bakom 13 historia moské föreslagit två kvarter från ground zero.

alwaleed föreslog extremister ledde kampen mot moskén och bad om entreprenören att visa mer medkänsla.

rifai / ap prins alwaleed bin talal säger moské bör flyttas för att 9 / 11 sår är fortfarande färska.

”kan vi inte bara säga” dra åt helvete ”. vi kan inte göra det”, sa han.

rauf sa att han inte har för avsikt att föra projektet.

”samtidigt som vi respekterar de synpunkter från andra berörda observatörer, och vi planerar att bygga center i detta läge,” rauf sade i ett uttalande i går.

en månad efter terroristattackerna den 11 september, alwaleed, den 19: e rikaste mannen i världen som erbjöd en $10 miljoner donation till tvillingtornen fond.

offer för försök till bronx bilkapning innehas utan borgen på mord jeffrey pierre, 33, verkade dystra söndagen medan återfinns i bronx domstol för mord och vapen innehav.

han sköt och dödade utanför mataffären i bronx en 22 – årig man blev dödligt skott i bronx tidigt söndag efter ett gräl, polisen och vittnen.

sex barn bor i brooklyn hemlösa kommer att utföra på radio city mus michael kors bags ic hall sex barn välsignad med vackra röster, men bor i broo michael kors bags michael kors bags trong>klyn härbärge för deras inspirerande sång på radio city music hall nästa månad.

redaktör väljer deras mod förtjänar stipendier ”beslutsamhet och ihärdighet” av två jamaicanska studenter har erkänts i förra veckan av grundaren av bronx baserade jah – stiftelsen, som ger stipendier till behövande, men akademiskt lovande mottagare.

ob michael kors bags duktion av brooklyn modedesigner ofullständiga den ursprungliga obduktionsprotokollet på brooklyn modedesigner hittades död efter saknas för nästan två månader var ofullständig, tjänstemän sa lördag.kroppen av james (j) ott, 31, hittades flytande i new yorks hamn i närheten av pir 4 på sunset park, brooklyn tidigt.

mannen som tas ut för att döda skulle vara carjackers polisen på lördag som offer för en bilkapningen med mord på skulle vara tjuvar och skjuta dem döda, tjänstemän.fredag, polisen sa.

friskolor betala miljoner i skatt till mellanhänder stadga skolan brooklyn drömmar betalar 2,3 miljoner dollar till vinst, fast det nationella kulturarvet akademier att upplåta utrymme från den katolska kyrkan, till ett pris som är mycket högre än vad staden normalt skulle betala skolan.dussintals vinstdrivande leverantörer såsom nha samlar in pengar från friskolor, men inte alltid kan redogöra för hur pengarna spenderas och föräldrar säger att studenter inte omfattas av utgifterna.

exklusiva: f.d. lärare som påstått hotade att döda mina kolleger att stämma en ex – klass lärare som utredare säger att hotade en massa skjutande planer att stämma sin gamla chef, en släkting till den man säger.jason roberts, 36, fick sparken från hans $72990 jobb i februari efter en undersökning fann han gjorde en litania av skrämmande anmärkningar i allmän skola 78 i bronx, i enlighet med handlingar som erhålls genom en lag om informationsfrihet som gäller begäran.

allmänna kanalen är utgångspunkten för en ny pjäs james bosley visste att breda kanal skulle vara en bra plats för ett spel han behövde rätt historia.

brooklyn fysik lärare att ta flyget på nasa är högt flygande observatoriet en sunset park fysikläraren kommer att resa dit några brooklynites har gått före.

äta längs g: classon ave. sluta i brooklyn gatorna runt g – tåget är classon ave. t – – som sitter på gränsen mellan clinton hill och säng stuy blommat upp med nya restauranger och affärer under de senaste åren.

livré taxichaufför går suv i bronx frisersalongen skadar barnet hon klipper lite på framsidan av frisersalongen.en vagns taxiförare har förlorat kontrollen över sin toyota highlander och körde in i en bronx frisersalongen lördag skadade en pojke utanför, tjänstemän och vittnen.

st. john ‘s university föreningsbröder terrorisera