michael kors bags stack hamilton dealerback i do

stack hamilton dealerback i domstolen

en hamilton man redan på överklaga borgensbeslut efter att ha satts i fängelse för narkotikahandel i går i häkte efter en polisrazzia i sitt hem.

wayne terrence pitman, 31, bri road, dök upp i warrnambool domare rätten till borgen ansökan och var i häkte tills den 19 november.

han har anklagats för inbrott, stöld, stöldgods, som arbetar i vinning av brott, innehav och användning av amfetaminer och med medicin.

polisen gjorde en husrannsakan på onsdag på herr pitman är hemma, där det påstås att de hittat ett gram metamfetamin (is), tre plackfri – påsar med läkemedelsrester. rökpipor, 10 diazepam tabletter och ett stort antal verktyg i ett garage.

dessa verktyg med en motorsåg, brushcutter och hedgetrimmer och två bärbara datorer.några av de punkter som har identifierats av polisen som blev stulen.

polisen påstår herr pitman sa att de verktyg som fördes till sitt hem av narkotikamissbrukare.polisen hävdar också att elektroniska vågar hittades på köksbordet och ett antal plackfri – väskor.

domstolen har hört att den 6 juni hamilton polisen gjorde en husrannsakan på samma adress där en säker, fälgdisken och australiens och utländsk valuta hittades.

herr pitman intervjuades i förhållande till andra brott och polisen påstår han erkände att han stjäl ett kassaskåp.han har också anklagats för inbrott och stöld på en biltvätt.en annan med michael kors bags anklagade redan har dömts för sådana brott.

herr pitman visade sig också i geelong domare rätten på september 27 var han fick sex månaders fängelse för handel med amfetamin och andra brott.

herr pitman överklagade denna dom och släpptes i michael kors bags överklaga borgensbeslut med $1000 säkerhet samt andra strikt borgen villkor.

polis och åklagare inspektörn paul harris sa att herr pitman inte hade förändrats hans vanor sedan döms av narkotikahandel.

han sa att herr pitman fru var också en provning av polisen när hon körde i hamilton på onsdag och befunnits vara påverkad av amfetamin.hon har inte åtalats.

herr pitman fru dee sa att domstolen hon använde skalorna för att spela på förpackningar för ett stall och plackfri – påsar innehålla glitter.hon sa att australien och utländsk valuta hemma var en myntsamling lämnade henne genom hennes mormor.

mrs pitman sa att hennes mor var döende av cancer och hon litade på herr pitman för stöd.

advokat jonathan makary sa att hans klient var i michael kors bags nte flyktbenägen, ägde sitt eget hem och körde en framgångsrik trädgårdsarbete.

han sa att han hade följt hans borgen villkor, andra än anklagad för ytterligare våldshandlingar, och polisen måste visa att herr pitman var en oacceptabel risk för ytterligare våldshandlingar.

herr makary medger att klienten var kämpar med narkotikamissbruk men hade sökt hjälp från stödverksamheter.

domare jonathan klestadt sa att bevisen av mrs pitman var oärligt att säga.

herr klestadt sa herr pitman var i besittning av metamfetamin, så det var tydligt att han fortfarande var att köpa och utan droger, och det var en helt oacceptabel risk för ytterligare våldshandlingar.

senaste nyheterna

tidigare talare geoff shaw protest videoex unionens officiella betalade 7 000 dollar från fond för julia gillard renoveringar, kommissionens hearsphotos: dragfordon och bil krockar nära ballangeichjarryd roughead, paul chapman varje ansikte en match banseast ukraina folkomröstning: rösterna, resultat som skiljer sig

redaktör väljer

sex saker att förvänta sig under 2013 hetaste 100timeline: warrnambool ost och smör bud warthe standard tio berättelser om 2013gallery: se det bästa mywarrnambool foton så farresidents i chocktillstånd efter enorma explosionen stenar derrinallumhfnl video: helgon som nya riktmärke efter besegra premiershfnl video: kan hamn – finalen?söka efter din tv tv – stationen michael kors bags tweaksgood morgon south west 12 maj 2014gallery: 17000 dollar upp som organiserade själaglad av mors dag klassiker i warnambool