michael kors bags väskor för sex gima utmärkelse

väskor för sex gima utmärkelser

bombay, jan 21 (ians) ”aashiqui 2″ ledde de filmer som kategori i den fjärde gionee star globala indisk musik skola (gima) priser som det gick med sex utmärkelser.

på initiativ av wizcraft internationella applådera det främsta prestationer inom musikindustrin, ceremonin där bollywood – skådespelare ranveer singh hölls på måndag kväll.

den aditya roy kapur shraddha kapoor starrer film var en ära med priser inklusive för bästa film sång (‘tum hi – ho ”), bästa film album michael kors bags , bästa playback singer manliga (arjit singh) och bästa playback singer kvinnliga (shreya ghoshal).

”det är mycket speci michael kors bags ell när du vinner ett pris, det påminner dig om att det inte finns så mycket arbete att göra, så mycket mer musik för att blända publik, jag är stolt över att vara en del av denna industri.”aashiqui 2 ”har definitivt varit en smak av år,” ghos michael kors bags al sade i ett uttalande.

en livstid att uppnå ära gick på melody drottning a michael kors bags sha bhosle i den populära kategori för hennes enastående bidrag till musikindustrin.musik maestro ram narayan som anses vara den bästa sarangi exponenten i landet och som gjorde att det var ett populärt instrument, har tilldelats livstid att uppnå ära klassisk.