michael kors bags väskor kroppsvisiterad på club

väskor kroppsvisiterad på club ”weldon?

se i din väska michael kors bags ?okej.

nej, det är inte en utanför campus bar eller sport – laget, men kontrollen för ett prov säsong hela natten i de viktigaste bibliotek i ontario största universitet.weldon bibliotek, ofta ett tillhåll för provet proppade studenter.

känd som weldon i elev – kretsar, en öppen hemlighet supa fortsätter i den enorma bibliotek under studierna.de fällande instagram foton tomma flaskor på hyllorna i biblioteket, till exempel är svåra att få tag på sociala medier.

– en flaska vin i huden eller i biblioteket var otänkbart för föräldrar till barn i dag universitet, men sen kväll id – kontroll och väska sökningen är nyare.

västra erkänner är en del av det, men de säkerhetskontroller vid weldon och ett annat ställe, allyn och betty taylor bibliotek, även upp en kuriositet.

någon tog en värmeplatta i biblioteket, sa väs michael kors bags tra jeff renaud michael kors bags .försöker att förhindra dessa egenheter michael kors bags från att komma in i biblioteket.zettler brukade jobba på weldon och sa att hon såg bevis studenter snokade i drycker när hon hittade en tom flaska martina navratilova på hyllorna.

jag hade hört rykten om att det var en student, sa zettler.

medan vissa kan hitta sökningar av att många studenter som verkar oberörd av det.

rättvisa, sa affärer student jelena lazarevic.vill ha skumma människor i biblioteket, om den 24 / 7.sciences student alexandra vaiay sa när hon berättade aldrig varför de igenom väskor på biblioteket, hon trodde att det var för säkerhet och för att hindra människor från att använda han som en plats för att bli full.hon är, hon är noterat.