michael kors bags väskor visa farliga nivåer av

väskor visa farliga nivåer av strålning

den kinesiska regeringen säger att de skickades till en specialist för sjukhus efter tester på deras bagage och kläder som upptäckts av radioaktiv strålning ”på allvar som överskrider gränser”.

det är första gången som strålningen från kärnkraftverket i fukushima har påvisats i kina, som har förbjudit import av livsmedel som producerats i de fem regionerna fukushima, gunma, ibaraki, tochigi, chiba.

tjänstemän säger att par från nagano och saitama regioner, har fått medicinsk behandling och som inte innebär någon risk för andra.men experter har hittills inte kunnat förklara varför deras strålningen var så hög som de inte tro michael kors bags s ha varit nära att de drabbade fabriken.

de senaste problemen kommer som den japanska regeringen uppmanar människor som bor inom en mil från kärnkraftverket i fukushima lämnar frivilligt i en växande oro för att mat och vatten i område är slut.

”distribution av varor har avstannat, och det är ganska svårt att behålla sitt uppehälle under en lång tid”, sa chefen kabinettssekreterare yukio edano.

”med bristen på affärer och logistik, människors liv blir allt svårare i 20 – 30 kilometers radie, och vi kan inte utesluta möjligheten att mer radioaktivt material kan läcka och en evakueringsorder utfärdas.

”som baseras på denna situation, kommunerna måste påskynda sina levande stöd och michael kors bags frivilliga evakuering av invånare, samt att förbereda för ett scenario där en omedelbar evakuering order utfärdas.”

kärnsäkerhet i japan kommissionen undersöker också möjligheten att om en evakuering direktiv kan utfärdas på grundval av förhållandena snarare än säkerhetsrisker, sa han.arbetstagarna vid kärnkraftverket i fukushima var idag utreder en hög strålning läcka vid no3 – reaktorn, och man tror att reaktorkärl kan vara skadad.

”i dag, vår övervakning data antyder (no3) reaktor behåller vissa inneslutning funktioner michael kors bags , men det är en bra chans att reaktorn har skadats,” sa hidehiko nishiyama av statliga nuclear regulatory kropp.

premiärminister naoto kan lät pessimistiska ton vid en genomgång timmar efter kärnsäkerhet tjänstemän sa att de misstänkta överträdelser vid kärnkraftverket i fukushima skulle vara ett stort bakslag i uppdrag att stoppa den läckte strålning.

”situationen i fukushima dai ichi kraftverk är fortfarande my michael kors bags cket stora och allvarliga.vi måste förbli vaksamma, ”premiärministern sa.”vi är inte i en position där vi kan vara optimistisk.vi måste behandla alla utvecklingen med största omsorg. ”