michael kors handbags bageriet som gör handgjorda mu

bageriet som gör handgjorda muffins och vackra kakor

och som min hund tilly, en nonchalant kung charles spaniel har sin sjätte födelsedag, jag vill göra något speciellt till henne och en hund tårta låter perfekt.

jag är ingen kock, men lyckligtvis, kath har erbjudit si michael kors handbags g att låta mig vara hennes nr 2 sous – chef för en dag på hennes hund konditori bageri i halifax, west yorks.

tilly är med oss, tillsammans med kath är golden retriever jack, som är tre, och murphy, två.

när vi får ut bakformar, hon säger att hon arbetade i marknadsföringsavdelningen av en bank i 25 år.

”när jag tog frivillig upps michael kors handbags ägning, bestämde jag mig för att starta min egna affärer”, förklarar kath, 48. ”men jag ville göra nåt som jag har haft.

”så jag kombinerade två saker jag älskar hundar och baka, och kom med ett bageri för hundar.jag startade företaget i maj, och det har verkligen tagit bort. ”

födelsedag cakeskat michael kors handbags ong> michael kors handbags h kunder är hund älskare och butiker i hela förenade kungariket.hennes populäraste är henne lycklig tårta, som har fått på hundens namn i johannesbröd isbildning (choklad är giftig för hundar).

”jag kan inte något på kakor”, tillägger kath. ”jag har bara fått en tårta till en kund i york med ”mopsar” part ”skrivet på det.

”innehavaren äger en mops och alla andra hundar på listan är pugs.

”om hunden är en liten ras, ägare, ofta för muffins”, säger hon.

”den andra veckan fick jag en underbar bild av en nonchalant som heter charlie firar sin fjärde födelsedag med en vanilj och johannesbröd muffins.”

kath säger att hunden födelsedagskalas är populär nuförtiden, eftersom de är kul för husdjur, och vuxna och barn njuta av dem också.

parten påsar för petsoften när folk kastar en hund part, de för festpåsarna för husdjur att ta bort.