michael kors handbags baka igennu när du har en

baka igen

nu när du har en välfylld skafferiet med alla bakar ingredienser som du behöver, det är dags att planera din riktiga bakar och göra så mycket i förväg som du kan.göra saker i förväg lindrar stressen och eliminerar eller minimerar och undrar hur du ska göra allt i en snäv tidsram.

först, planera vad du ska göra.medan jag gör mycket mer bakning under helgerna, jag är sällan att prova nya recept, om jag inte är mycket säker på att de kommer att bli.för att jag har för mycket att göra och för lite tid, så jag kan inte ha ett recept experiment flopp och lämna mig utan något att ta med en part eller ge vänner på sammankomster.experiment är för resten av året.semester bakning kommer med ett uppdrag och inget kan äventyra det.dessutom ofta, mina vänner vet att jag ger dem en bakad gåva och har särskilda krav för sina favoriter som jag är glad michael kors handbags att rymma.efter allt, gåva är om mottagaren, inte ger så mitt recept måste avsättas under semestern.

andra, när du vet vad du ska göra, gör så långt i förväg som möjligt.kakor är det bästa exemplet.gör din kakdeg (er) i förväg, delar ut dem till enskilda kakdeg bollar och lägg dem i plastpåse fryspåsar märkta med namn, bakar temperatur och tid placera dem i frysen.eller kasta kakdeg i loggböcker, vira smörpapper och plastfolie och frysa dem för att skära upp senare.

vissa människor gillar att baka kakdeg och frysa bakade kakor som deras tidsbesparing.jag måste medge att jag inte är ett fan av det.jag är väldigt noga med färskhets – och för mig, en nybakad kaka är bättre än en nyligen tinade kaka.och du behöver inte oroa dig för kakorna sönder när du fryser, lagra och tina upp dem.kakdeg, om det är, kan vara mosat ihop före gräddningen och ingen kommer någonsin att kunna säga när de är vita.

du måste också komma ihåg att när du ger bort dina kakor, du vet inte hur lång tid det tar för din mottagare att äta dem så hade du bakade dem i förväg, frös dem över dem och gav dem, det är ett långt liv du förväntar dig kakor har och de flesta kakor har en kortare livslängd än. det.det är bättre att frysa pengarna och ha det klart till sista minuten bakar och ge.

cookie deg att frysa.

alton browns chokladkakor

kakor och bar kakor, å andra sidan (beroende på recept), lätt kan bli bakad i förväg och frysta utan deras färskhet som väsentligen äventyras.

vad jag vill göra med brownies jag ger bort i enskilda paket eller pres michael kors handbags entpåsarna är baka brownies, låt dem lugnt, skära dem i enskilda delar då paket upp dem, två rutor till ett paket, insvept i plast lades sedan i fryspåsar och lagras i frysen, märkta med va michael kors handbags d för slags brownie de är.om jag bakar nog i förväg, när det är dags att sätta ihop presentpåsarna eller paket, jag har ett sortiment av brownies att välja och ge bort.det är alltid trevligt för mottagarna att få en sort.om jag tar kakor till en part eller knytkalas, efter det att de har bakat och kylas, jag tar hand om allt utan att det och frysa det hela.när det är dags för fest, jag lät det thaw annars skär kakor och se dem på en trevlig tallrik.om du inte ska avsluta varje enskild del, det är bäst att lämna brownies oslipade så kanterna inte torkar ut.

nästan alla kakor – – här är bara några exempel:

jag är sällan frysa kakor.ljuset, cakey textur jag som i de flesta av mina kakor inte tenderar att frysa eller annan om deras smak inte lider av frysta, ibland deras struktur.de enda undantagen är pundet kakor som är tillräckligt michael kors handbags kompakt konsistens att frysa och baskiska tårta.jag älskar baskiska tårta och jag gör dem som enportionspajer kakor som är rätt storlek för att ge bort.om ni vill frysa kakor, snälla frysa dem unfrosted (se glasyren i sista minuten) och slår in kakor.håll alla djupfrysta bakverk från illaluktande saker i din frys.inte smöra din mest inslagna bakverk nästa till det paket av fryst fisk eller övermogna bananer eller annat dofter och smaker kan penetrera ditt bakverk.