michael kors handbags baka substitutioner för smör o

baka substitutioner för smör och socker

att göra kakor: rock två bakade lakan med pan spray eller linje med silikon bakning mattor eller pergament papper.

i en skål, vispa ihop mjöl, ginger, kanel, kryddnejlikor, natriumbikarbonat, bakpulver, peppar och salt; arealuttag.

med hjälp av en stående mixer försedda med årorna tillägg, slå grädde och ost, smör och socker på medelhastighet under 4 minuter ute, eller tills färgen minskar.(alternativt kan man använda en handhållen mixer.) skrapa ner skålen.lägga ägg substitut och melass, slå tills de är tillsammans.tillsätt mjöl blandning med låg hastighet, bara tills det har sitt säte.

överföra pengar till en platt yta och rulla upp mellan två bitar av plastfolie tills det är 1 8 cm tjockt.dra av den bästa film och använda kaka. att minska stålar till former.reroll degen rester och skär kakor upp till två gånger för att få 25 – 35 – kako michael kors handbags r.överföra kakor till beredda pannor, täck med plastfolie, och fryser i 30 minuter eller michael kors handbags förvaras i kylskåp efter 2 timmar.

om 20 minuter före gräddningen förvärma ugnen till 350f med dem i de övre och nedre tredjedelar av ugnen.

baka kakor i 25 minuter, eller till dess att max inte längre finnas fuktiga och glänsande.halvvägs genom gräddningstid, rotera bakning lakan från topp till tå och framifrån och bak.när kakorna är klara, lakan på tråd ställningar och lämna dem i minst 30 minuter ute tills kakorna är coolt att ta på.

för att få glasyren: tycker pudersocker och torkad äggvita genom en bra maskor sil i en liten skål.vispa i 2 teskedar vatten tills blandningen är blandad.om du är färgad grädde, dela grädden i små skålar, en för varje färg och röra om i en droppe eller två färger för att skapa den önskade färg.

borsta glasyren på kakor med bakverk borste.(alternativt använda små påsar eller återförslutningsbar plastpåse rörledningar för varje färg, försedd med en liten runda tips till pipe dekorativa mönster på kakor. låt isbildning som fastställts för 20 minuter innan han serverade.

– alla överblivna kakor vid rumstemperatur i en lufttät con tainer, lager mellan lakan i smörpapper, i upp till 3 veckor.

ersätta kopp plus 1 tesked (16 paket) av truvia naturliga sötningsmedel för socker i kakor.ersätta melass med 1 teskedar omedelbar espresso pulver som blandas med 1 tabell skedar vatten.öka ginger – 1 sked, och lägga till te sked mark stjärnanis.socker fria kakor kommer att blåsa lite när gräddningen. genom att undvika en klapp terned kaka cutter, som i detalj kommer att gå förlorade.

för grädden, kombinera kopp majsstärkelse, 1 matsked (4 – pack ets) av truvia och 1 matsked torkade ägg i en ren kaffekvarn eller beredningsföretaget i 1 minut.överföring av blandningen till en lit michael kors handbags en skål med i 2 tabell skedar vatten.glasyren färg är benvitt men är fin när färgade.borsta eller rör glasyren på kakor michael kors handbags som beskrivs.

varje kaka innehåller 50 kalorier och 1 gram fett.varje socker fria kaka innehåller 35 kalorier och 1 gram fett.

tilltryck från söt smal med marisa churchill.utgiven av clarkson potter, en uppdelning på random house, inc.1the information på webbplatsen inte är avsedda att användas som särskild medicinsk rådgivning och är inte ett substitut för professionell medicinsk behandling eller diagnos.läs våra medicinska råd tillkännagivande.