michael kors handbags balans ditt liv med lämplighet

balans ditt liv med lämplighet muskel – och lämplighet hennes

en av de svåraste jag har tvingats erkänna som en ensamstående förälder är att jag inte har klarat sig bra på den tiden.jag trodde att ”madonna” betydde att jag skulle kunna hantera allt och vara i ett konstant tillstånd av salighet.men sanningen är att jag kände mig motsatsen.när jag verkligen behövde hjälp, jag skulle inte be om det.i stället jag hittade mig frustrerad och skrika ut ord som jag inte kunde tro var min egen.jag visste inte att överbelastning, frivilligarbete alla mina extra tid, och försöker att hålla upp med jones, var att skapa så mycket kaos i mitt liv.den stress och ångest jag kände bokstavligen blev en nagel i ögat.

jag hamnade med frågor som nästan förlamat mig innan jag förstod att jag behövde göra förändringar.jag minns gånger när jag kände att jag var döende.faktum är, att jag vet att polisen aktörer ganska väl under den perioden i mitt liv.(om det bara var en sådan sak som en hjälplinje för ensamstående föräldrar.jag kommer ihåg att jag var i telefon med en operatör en gång förklara min symtom som en korsning mellan en hjärtattack och förlamning när sjukvårdarna anlände, och nästa sak jag visste att jag skulle blåsa i en påse.vid ett annat tillfälle gick jag till akuten för ryggvärk som var så allvarlig att jag kunde inte ens sitta eller stå.bild som försöker ta sig in i en rullstol när din kropp är inlåst i en planka ståndpunkt som jag kände att jag var burken kvinna!på min senaste resa till akuten, jag gick i helt beredda med en förteckning över de symtom som jag visste skulle resultera i en diagnos av multipel skleros.jag bad om en spinal tap och har en, men resultaten kom tillbaka negativa.är jag galen, eller en hypokondriker.

jag gick för att träffa en psykolog för att hjälpa mig att reda ut saker och ting och de försäkrade mig att jag inte var galen.de var dock att skriva ut zoloft för att lindra några av mina symptom.nu blir det ännu mer intressant.jag har medicin i mitt hus för en dag, och det visade sig att min dotter kom in i det.min oro blev total panik.jag tog henne till sjukhuset och insisterade på hennes mage pumpas, bara för att senare få reda på att hon hade inte ens en enda tablett.hon hade bara gjort mig flaskan att hon hade fått tömde mig på soffan.jag ville ha dem i mitt hus för alltid och jag svor på att jag aldrig skulle få ett recept.jag skulle hellre vara på affären och få en leverans av de bruna väskor.

tyvärr, jag lärde mig den hårda vägen behovet av att låta dig själv lite fritid.min oro har spelat i mitt liv på många sätt.det kostade mig mitt hår, arbetstillfällen och relationer.jag visste att jag var tvungen att göra förändringar, och det första steget var att lära sig hur man bättre hantera min stress och mitt liv.efter att h michael kors handbags a michael kors handbags fått med den smutsiga lilla hemlighet i åratal, bestämde jag mig för att göra något åt det.glödlampan ögonblick var när jag var i en bokhandel som går igenom alla mina symptom i en bok.jag vände mig till en sida på ”fobi.” symptomen var där tillsammans med råd om hur man ska behandla ett helhetsgrepp.det är när jag skrev i mitt första yoga – lektion.yoga hjälpte mig att stanna i mitten och lärde mig att arbeta genom fysiska spänningar när ”på” min hjärna och fokusera på min andning.jag har också börjat investera i massage regelbundet.jag så småningom öppnade massage express, llc samt en fullständig tid yoga praxis.ligger det en timme under en massage gjort annat än slappna av och andas kan vara väldigt helande.att lära sig hur man andas ordentligt kan i sig vara som medicin.för mig var det som en trolldryck.jag kände mig som ett riktigt liv – med obegränsade möjligheter.det är faktiskt så jag fick till sist i tyngdlyftning och blev modig nog att konkurrera.

när jag ser tillbaka, jag inser att dessa hinder har tjänat mig på en mycket högre nivå.de tvingade mig att mer värde på min hälsa.jag värdesätter mitt välbefinnande mer som en mästare konkurrent än jag gjorde när jag tävlade i 30 – årsåldern, och jag takten själv mycket annorlunda n michael kors handbags uförtiden.jag fick veta att jag var att skapa min egen lidande och att jag kunde ändra på detta genom att undersöka de psykiska och fysiska försäljningsställen.jag har också lärt oss att lyfta vikter var inte på mig!

genom att eliminera de saker som höll mig tillbaka, dörrar började fly michael kors handbags ga vidöppen.folk kan inte föreställa mig att jag har en diagnos för kronisk trötthet / fibromyalgi veta allt jag vet nu.vill du bli förvånad över att jag tillbringar 50 75% av min tid och tankar om min energisystem i veckan, så att jag kan lyfta vikter, göra min pulstest, konkurrera, arbeta för att hjälpa andra och försörja min familj?jag takten själv mycket annorlunda och fortfarande har möjlighet att överleva!om något, jag är mer omfattande.den största läxa jag lärt mig genom alla dessa studier är att det inte finns några tillfälligheter och du kan hitta harmoni och helheten i kristider..