michael kors handbags balans fält diet budfirma prov

balans fält diet budfirma provas

det lättaste sättet att äta hälsosamt (foto: balans fält)

jag har precis avslutat en två – veckors studie med balans i fält, och låt mig säga att jag är ledsen att behöva börja förbereda och laga min egen mat igen, eftersom detta måltidsleveranser verkligen gör allt hårt arbete.

jag är en upptagen makeup artist, mamma och fru och har inte tid att skapa intressanta och hälsosam mat hela tiden, så jag var glad att få möjlighet att prova den nya måltid leverans viktminskning plan från skaparen av ren paket.

balans fält recept skapas av näringsexperter och kockar köper färska michael kors handbags , etiskt ursprung ingredienser från london är nya covent garden.det finns två meny planer på att välja mellan: marknaden meny plan (1 200 kalorier) eller gigantisk marknad meny plan (1 800 kalorier), som båda har vegetariskt alternativ.

för min rättegång jag valt att testa marknaden meny plan (1 200 kalorier) som jag försöker gå ner några kilo.min första leveransen kom i en stor låda och innehöll måltider för de kommande fyra dagar, tillsammans med snacks (2 dagar), en meny, och en jute väska mat på.maten är packade med häftigare väskor för att se till att den förblir frisk tills du samla leverans i morgon, eftersom mat levereras när du sover.

jag lärde mig mycket om del storlekssortering och meny planering från balans fält och hoppas att hålla upp den stora resultat som jag har haft.

maten kommer förpackad i enskilda burar som är perfekt för dem med tid, några morgnar som jag inte har tid för michael kors handbags frukost hemma så var glad över att kunna ta min mat med mig att äta på.de flesta av de luncher är utformade för att äta kylda, vilket är bra för dem som inte har ti michael kors handbags llgång till mikrovågsugnar.

maten kommer ni att ha med balans fält är verkligen god och hälsosam, de är också låg natrium och fri från otäcka ingredienser.några av de rätter som jag haft på plan var: kryddad tilapia och svarta sojabönor salsa, currykyckling, rökt makrill omelett, chili con carne, grekisk sallad, och många fler – och näringsrik mat.frukost var alltid en frukt och yoghurt med flingor eller som bircher som var alltid en bra start på dagen, men jag har saknat pocherade ägg på helgerna.

jag förlorade 6 kilo under rättegången med ba michael kors handbags lans fält, störst vikt kom från under min första vecka 4 kg), följt av de återstående under min andra vecka (2 kg).förutom att jag äter plan med balans lådan jag gjorde också några lektioner på barry är bootcamp (efter några av mina intensiv träning jag fann mig själv som behöver ytterligare ett mellanmål).jag anser att denna plan är perfekt för människor med upptagen livsstil, liksom de som kämpar för att få god mat val på egen hand.jag lärde mig mycket om del storlekssortering och meny planering från balans fält och hoppas att hålla upp den stora resultat som jag har haft.

metro bloggar är en plats för synpunkter.

vad….mirakel now20 saker som händer varje morgon innan du får work15 bilder av frida kahlo. du behöver seefarnham: surrey marknadsplats teckningen londonbor southon den blogsrace för liv: vilken mat att äta för optimal hälsa