michael kors handbags ballyragget väska avdelning ef

ballyragget väska avdelning efter titanic charleville fajt

genom o’flynn diarmuid
michael kors handbags
måndagen den 13 februari 2012

en fantastisk tävling mellan två framstående team, en match till grace varje plats och varje tillfälle som en mycket begåvad st patrick ‘s av ballyragget övervann de mäktiga utmaningen av kork mästare charleville i hela irland club jhc slutliga i croke park på lördag kväll.

”vi kanske har spelat bättre”, sa glad st. patricks manager maurice aylward, en man som ledde sin inhemska ballyhale shamrocks till irland ära michael kors handbags på högre nivå. ”men vi har inte spelat bättre motstånd.det var ett mycket bra charleville lag. de var hurlers, de var starka, de hade bollen vinnare och de visste vad de skulle göra med bollen när de vann.de gjorde allt vi förväntade oss och vi gjorde allt vi kunde för att försöka stoppa dem.till slut var det nog.det måste ha varit en perfekt match att se med stor hurling och fina poäng.en typisk kilkenny cork spelet. ”

och det var verkligen fantastiskt att se med två friska och skickliga sidor, fullständigt engagerad och ger allt de utan en foul stroke drog.

st. patrick hade bättre start som charleville, som så många gånger i denna kampanj var kvar i starten.den kilkenny mästare ledde (0 4 0 0) efter 13 minuter med livlig joseph brennan landning på två punkter när halva framåt kevin kelly och seoirse kenny hade en dollar styck.slutligen, som drivs på av o’flynn bröder (colm center tillbaka kapten daniel mittfältet) tillsammans med alan o ‘connor, charleville klickade i växeln.nu är det deras tur att dominera och fyra punkter två från flygande hörn fram andrew cagney hade dem på nivå av nästa minut.bill staunton och cagney utbyts punkter att lämna dem i ett dödläge i pausen på fem punkter per styck.

på omstart igen det var st. patricks stormar in leda med två punkter från den alltmer inflytelserika staunton nu vid center och en från mittfältare och kapten brian phelan.igen charleville såg ut som de skulle spela andra fiolen.

igen, men de kom tillbaka med punkterna från unge cagney och veteran mervyn gammell som spelade sin första mästerskape michael kors handbags n för charleville 1994, året andrew föddes, stabilisera skeppet.även när seoirse kenny goaled st pat är en sparkade avsluta från nära håll i 42: a, charleville fick inte panik.de slår tillbaka med tre punkter i två minuter, inklusive en var från daniel o’flynn och james casey.

st. patrick, sen gick michael kors handbags in i stigande ännu en gång och i den 55: e minut var de fyra punkter till bra (1 12 – 0 11) och tittade mer sannolikt vinnare.och igen charleville kom tillbaka, o ‘connor i en hög centrum på kanten på torget, delar till i rusar gammell för mål.vid den 59: e minut gren upp brendan dennehy gynnades av bryta av sin egen bisyssla boll och pekade på distans för att binda upp dem för sista gången i matchen (1 12 dollar styck) rubrik i sista stund.det var i en minut, men det här var inte med staunton vinna puckout och pekar på distans.

”en super – resultat, det betyder allt för mig,” sa aylward. ”jag tror att det här är lika bra som ballyhale, eftersom ballyhale förväntades att vinna.du hade ju superstjärnor på det här var bara en vanlig hurling team, ingen stor superstjärnor, men en fantastisk hurlers.det är otroligt vad det här kommer att göra för ballyragget. ”

scorers för charleville: m gammell 1 2; en cagney 0 4. d o’flynn 0 2. m kavanagh, b dennehy, j – j – o ‘brien, 0 1 varje.

scorers för st. patricks: b staunton 0 5. j a 0 4, s. 1 1. k – j gannon, b – phelan, 0 1 varje.

charleville: s o ‘connor, m o’flynn, c fitzgerald, en dennehy. b, mccarthy, c o’flynn, b dennehy. j casey, d o’flynn. d murphy, o’ connor, m gammell. en cagney, m kavanagh, j o ‘brien.

svensk text: g kelleher ordförande (murphy 51, blod för d o’flynn 27 / 30).

st. patricks: m gannon, j mooney, g morrissey, s staunton; p cahill, g a s roberts, b – phelan, j gannon, j phelan, s – k – kelly, m – b – staunton j brennan.