michael kors handbags balotelli skulle ha burit väsk

balotelli skulle ha burit väskorna i van basten i mina dagar

hoppa till contentmy subreddits

begränsa mitt sökande / r / socceruse följande sökningen att michael kors handbags minska dina resultat: se sökandet faq för närmare upplysningar. ”folk som marcel desailly, paolo maldini och franco baresi skulle ha slagit honom för att dyka upp sent.

kanske det, men om han lekte med folk som maldini och baresi han har nog en bättre inställning.

jag tror att det boban som inte förstår ”värdet av att spela för milano.” det inte 90 – talet längre: milano är fortfarande en bra klubb, men inte ett bra team.och med tanke på styrelserummet dispyter och deras brist på pengar, men de kommer nog bli en bra team igen.

thsi eller ursäkta ballotelli: jag tror att hans fotbollsfamiljens frågor (temperament, och brist på disciplin) få rullade in tillsammans med sina roliga ut beck upptåg, och därför slätas över.folk tror att han när han i själva verket ofta arrogant och brutal.men det är inte hans fel att fans – – för mycket förväntningar på honom.

han vill inte vara arvtagare till van basten eller shevchenko, eller vem som helst.och ärligt talat, den moderna milano inte förtjänar en aktör på den nivån.folk måste acceptera båda ballotelli och klubben för vad de är.just nu verkar det beräkningen är: milano är en stor klubb + ballotelli är deras stjärna namn = balotelli bör vara i världsklass.och att inte bara hur det är.

exakt.jag säker på att du kan nämna flera anfallsspelare från 2 tillfällen sedan.försvarare är nästan aldrig uppnå samma nivå av berömmelse som angripare.

du heter maldini men han spelade över tre epoker.zambrotta var bra men han kommer att bli ihågkommen för så länge.anledningen till att du minns h michael kors michael kors handbags handbags onom är att han fortfarand michael kors handbags e spelar och han relativt färsk i minnet.

ironiskt nog folk minns carlos till hans attackerar styrkor.tror du att han skulle bli lika känd. om det var för hans berömda frispark med förmåga.

det tråkiga är att försvarare är sällan känd eller ihågkommen som anfallsspelare.helt enkelt för att deras arbete är av sådant slag att det är mycket ovanligt att de skapar minnesvärda stunder.faktum är att de flesta stora försvarare kommer att tala om för er att den mest romantiska saker som försvarare (sista behandlar, mållinjen tillstånd), är i själva verket misstag som gjorts i förväg och det borde aldrig nå denna situation.