michael kors handbags baltimore anser plastpåse förb

baltimore anser plastpåse förbud

på måndag, rådets lagstiftande och undersöka michael kors handbags nde utskottet tog upp frågan på ett arbete sammanträde diskuterar ett totalförbud och föreslagna avgifter.

– james kraft, vars 2007 bill att förbjuda väskor röstades ned, är återigen att en liknande lagstiftning.detaljhandlarna skulle kunna distribuera återvinningsbart papper påsar och säljer återanvändbara väskor, men de skulle bötfällas för att ge ut en plastpåsar enligt åtgärden. michael kors handbags

som en grupp av lobbyister som företräder papper och plast detaljhandlare flyttas genom mappar av sedlar, kraft, henry och vad mary pat clarke alla ledamöter av utskottet diskuterade logistiken för insamling av avgiften från återförsäljare.de planerar att betala avgift på kvartalsbasis och om införande av en ytterligare och ränta vid sen betalning.

medan den avgift som är avsett att främja användningen av återanvändbara totes, m michael kors handbags ånga har klagat på att det skulle vara oskäligt betungande under redan snäva ekonomiska tider.vid en utfrågning om frågan under sommaren, baltimore naa michael kors handbags cp ordförande marvin. ”doc” cheatham, sa den avgift som skulle straffa ”stadens fattiga.

den avgift som skulle kosta stan om $85000 att genomföra och som skulle kunna generera från 1,6 till 6,4 miljoner dollar i intäkter för staden enligt stadens ekonomiavdelningen.