michael kors handbags baltimore är plastpåse bromsa

baltimore är plastpåse bromsa allmänt ignorerade

för mer än två år, baltimore stad har försökt att bekämpa dess strö problem med en lag om näringsidkare från att ge kunder plastpåsar om de inte ber om dem.

men lagen är anhängare erkänner att det har haft liten inverkan.

mer än 200 mat säljare kontrolleras av health department, minst tre fjärdedelar har inte den nödvändiga tecken information till kunderna i en väska, såvida du inte ber politik enligt stadens kontor för hållbarhet.

men endast en butik safeway snabbköp i canton har bötfällts för som inte överensstämmer med lagstiftningen.och n michael kors handbags ästan fyra av fem företag, inklusive mataffärer, hembeställning restauranger och närbutiker, ger ut säckar, bärkassar, trots att hoppas att lagen skulle uppmuntra mer att erbjuda bara papperspåsar.

”det var inte lyckat”, sa beth strommen, direktör för stadens kontor för hållbarhet.

i ett bevis på att staden är ”plastpåse minskning” stadga är allmänt ignoreras och sällan tillämpas, stadskansliet försöker på ett annat sätt.kommunfullmäktige är planerat att hålla en offentlig utfrågning i juli om ett lagförslag som skulle ta ut en avgift på 25 cent både plast och papper engångspåsar, med syfte att uppmuntra konsumenterna att föra sin egen säckar, bärkassar för att deras livsmedel de köper.

”alla butiker är att bryta mot lagen,” sa han james kraft, chefen sponsor av plastpåsen minskar rätt och nu medsponsor av den avgift som bill.

deltagande mat säljare rapporterade att dela ut ungefär 14 miljoner plastpåsar årligen, och det finns inga bevis på att väska användning minskade till följd av förordningen, sa strommen.hon tilldelades programmet har brister på fel i lagen och en brist på finansiering för att främja eller förstärka den.hon tror att en avgift skulle vara mycket mer effektivt för att minska engångsdomäner väska användning än den nuvarande ansträngningar.

väskan minskning lag var en kompromiss.rådets medlemmar vill bromsa strö hade föreslagit antingen förbjuda plastpåsar eller att ta ut en avgift på 25% vardera.men väskan tillverkare och handlare hävdade de metoder som skulle skada deras verksamhet och framgångsrikt arbetat statstjänstemän för att uppmuntra återvinning i stället.

”vi visste att förordningen bara var en tillfällig åtgärd,” sade robert santoni jr, ekonomichef för santoni är snabbköp och en ledande förespråkare för väskan återvinning insats. ”det var bara ett sätt att lugna dem och oss, för det var bara dumt.jag kallade det en het potatis, bill. ”

strommen sa att hon trodde på många sätt dig restauranger och detaljhandelskedjor tappade plast i tjänst i påsar för att undvika att förordningen michael kors handbags är villkoren för utstationering tecken för att främja återvinning och för rapportering till staden antalet säckar som an michael kors handbags vänds.på 2300 säljare har registrerats för att fortsätta att dela ut plast shoppingväskor och samtidigt främja återvinning, mindre än hälften av mer än 6000 tillstånd mat säljare i stan.

men det har varit lite tillsyn.strommen sa att hon har ringt och skrivit till handlare i samband med hjälp av klagomål från konsumenter.stadens hälsa inspektörer har kontrolleras endast 216 mat säljare för efterlevnad, och tjänstemän har slutat att spåra plastpåse användning, som enligt lag skall rapporteras för varje halvår.

”folk tröttnade på det”, sa strommen av kravet på rapportering, ”som grundar sig på det faktum att de har andra prioriteringar”. hon konstaterade att ”det var ett obetalt mandat, med personal eller belopp som har avsatts för att utföra den.

vissa köpmän insisterar de lyder den minskning lagstiftning, åtminstone i anden.santoni, som sa att han följer lagen, uppskattade man att han sålt mer än 3000 återanvändbara shoppingväskor per år.han har också lagt en återvinning av bin i plastpåsar i hans butik och kunder fylla det fyra gånger i veckan, sade han.

– gordon, ägare av eddie är marknaden i charles by, sa många av hans kunder med sina egna väskor eller återvinna säckar, bärkassar.

enligt lagen är opraktiska, sa greg tio eyck, talesman för safeway, som betalade $250 bra förra året för utstationering tecken på dess canton inte affären.handlare är inte att tillhandahålla en plastpåse om bad, sade han, men snabbköpskassörskor upptagen butiker har inte råd att vänta på kunder, antingen för att producera egna återanvändbara påsar eller fråga för engångständare.

anhängare av väska avgifter säger att nickel – avgift som tas ut i district of columbia för tre år sedan hade en mycket stor michael kors handbags inverkan på kullen där.

”titta på vad de har och vad vi har i hamnen eller i mitt distrikt längs sill sköta allt du ser är plastpåsar överallt i vatten, träd,” sade baltimore – brandon scott, chefen sponsor av den senaste väska avgift förslag här.

– strö täckta är baltimore är harbor att environmental protection agency för fem år sedan förklarade det ”värdeminskade” av skräp.den federala myndigheten beställde staden och baltimore countys att utarbeta en plan för att hålla upp i hamnen.