michael kors handbags baltimore behöver en väska.

baltimore behöver en väska.

baltimore är i många avseenden en trevlig stad, med dess radhus, historiskt kvarter och mil från hamnen.

men vår stad har också en inte så charmig att problemet med skräp.och en stor bidragsgivare är plastpåsar som förorenar landskapet.ta en titt runt och du ser blått, vita och beige plastpåsar klamrar sig fast vid träden, satt upp i gränden eller fångas i häcken.

de är en skamfläck och irritation.men de är också en viktig miljö och livskvalitet.de strama avloppen, bidra till att översvämningar.de hamnar i vattendrag och hamnen i oräkneliga förstör livsmiljön, äventyrar djur och förstör vista.- och de levererar den omisskännligt budskap som baltimore har en skräp – problem.

passionerad förespråkare och frivilliga har i flera år försökt hitta en lösning till plastpåse problem.nu, det är ett förnuftigt förslag i baltimore city council.sponsrad av ledamoten james kraft och flera andra, en lag som infördes i slutet av förra månaden skulle införa en blygsam 5% avgift på varje plastpåse som lämnas av matvaror, närbutiker och många andra detaljister.förslaget nedskärningar i hälften av en tidigare misslyckade försök den här vintern för att ha 10% avgift för varje papper och plast och gäller bara plast.

den avgift som skulle fungera som ett incitament för detaljhandlare och konsumenter lika att byta till återanvändbara påsar som är billigare och bättre för vår miljö.vissa detaljhandlare har redan vidtagit åtgärder för att främja detta genom att erbjuda en rabatt för kunder som kommer hit med återanvändbara väskor är ett viktigt steg.

denna nya väska avgift som skulle g michael kors handbags älla för en stor majoritet av icke – transaktioner och skulle avsevärt minska antalet nya och ofta onödiga plastpåsar delas ut i hela stan.det skulle skära ner på strö och minska vår konsumtion av icke förnybara resurser, inklusive petroleum.totalt sett amerikaner använder ungefär 100 miljarder plastpåsar per år, vilket kräver att 12 miljoner fat olja för att til michael kors handbags lverka.fundera på det, varför är vi för förbränning av fossila bränslen för att framställa engångspåsar som hamnar i våra vattendrag.

i genomsnitt använder vi en plastpåse i 12 minuter, men den varar för evigt.under 2012, amerikaner kasserad 3,8 miljoner ton av plastpåsar och plastfolie.det är tillräckligt för att fylla 300000 sopbilar.

slutligen, mer än en miljon sjöfåglar och 100000 marina däggdjur dör varje år efter äter bitar av plast eller bli intrasslad i plast nettning.

detta problem har en lösning, och den avgift som är långt ifrån en oprövad idé.

nästan 500 kommuner, samt 19 länder har förbjudit påsar eller infört en avgift för användningen enligt surfrider stiftelse.nästa år michael kors handbags kommer att ha förbjudit plastpåsar i hela delstaten hawaii.sedan dess har plastpåse användning har minskat med mer än 50%.

i distriktet invånare, 80 procent säger att de har minskat sin användning av engångspåsar och 83 procent säger att de har en positiva eller neutrala bakgrund av avgiften.bland företag, 69 procent säger att väskorna avgift har antingen en positiva eller neutrala konsekvenser.

intäkterna från washington väska avgift gå i del i anacostia river städa och skydd av fonden, som har fått i genomsnitt 1,8 miljoner dollar om året.det betalar för de administrativa kostnaderna för programmet, utbildning av material för medborgare och företagare och städa och återställande åtgärder längs anacostia.särskilt den avgift som har betalat för ”skräp fällor” innehålla strö innan den träder in i floden och en student miljöutbildning program.grannarna har gjort detta, är det dags för baltimore att stiga fram.

låt oss lära från andra städer och craft – en strategi som gör det här.

som washington, kan vi använda intäkterna till att betala för utbildnings – och ekologiskt inriktad verksamhet för att ta itu med de bredare skräp problem som ligger framför vår stad.

baltimore city kommissionen om hållbarhet har tittat på soporna frågan noggrant.baltimore är en stolt staden, och vi har hört att högt och tydligt att medborgarna i baltimore är trött i soporna och strö.

hållbarhet är mer än ett viktigt ord.de michael kors handbags t är en vägledande princip för ekonomisk utveckling för att planera för hur vi hanterar vår stad och för framtida generationer.vi måste inte bo med skräp för evigt.