michael kors handbags baltimore erbjuder invånarna g

baltimore erbjuder invånarna gratis parkering

vissa city garage kommer att öppnas för stadsbor, gratis, i avvaktan på orkanen irene, borgmästare stephanie rawlings blake sa fredag.

ett parkeringshus i litt michael kors handbags le italy, mycket o m bank på stadion och edison i harbor east kommer att vara gratis för personer som är bosatta i områden a michael kors handbags v eventuella översvämningar.rawlings blake varnade stadsbor för att flytta sina bilar före stormen träffar och varnade för att bilar kan vara så småningom avlägsnas från översvämningsområden om vädret blir värre.

tillkännagivandet kom på presskonferensen, i vilket hon upp stan är redo för orkanen irene. ”det är ett nöje att meddela att baltimore city är redo, ”rawlings blake sa.”men vi behöver o michael kors handbags ckså att medborgarna är också redo. ”

rawlings bl michael kors handbags ake sa att hon hade pratat med president barack obama och chef för säkerhetspolisen janet napolitano i en konferens med andra east coast – ledarna tidigare i morse.enligt den senaste prognosmodeller som baltimore krisledare bob maloney, staden är att förutse vattnet att vara två till tre meter över det normala nivåer.

sand och sandsäckar kommer att vara tillgängliga för medborgare och företag på broadway – piren vid broadway och thames gator, broadway square, f.d. espn zon och utslag.stadens invånare har också rådas att stänga alla lösa saker, såsom utemöbler, och för att klara sina avloppen.dessutom har borgmästaren rådde invånarna att ha följande saker i förberedelse för orkanen irene.