michael kors handbags baltimore har nya plastpåse re

baltimore har nya plastpåse regler cbs baltimore

baltimore (wjz) när man köper något i staden från och med nu, du måst michael kors handbags e be om en plastpåse om du vill ha en.

suzanne collins förklarar en ny grön michael kors handbags förordning som trädde i kraft i baltimore denna vecka.

från och med nu, detaljhandlare måste använda papperspåsar, såvida de inte registrera sig i staden för att erbjuda plastpåsar.i så fall, som de är skyldiga att följa ett antal bestämmelser michael kors handbags för återvinningen.

med början den här veckan livsmedel detaljhandlare som vill fortfarande erbjuda plastpåsar måste efter tecken på register säger att väskorna ska endast tillhandahållas om du frågar.syftet är att minska föroreningen.

i träden, de på gatorna.de flesta av dem att gå på gatorna hamnar i hamnen, sa rådman jim kraft.

maten inte ville åka alla papper också måste registrera sig i stan och håller reda på antalet plastpåsar som de använder.

den nya förordningen kräver att plastpåsar som ges ut och säga att de är återanvändbara.dessutom måste det finnas en soptunna i varenda mataffär för människor att återvända till dem.

brev var att gå till alla butiker som säljer livsmedel, stora och små, men ägaren av en affär på eastern avenue ville veta om lagen.

det är löjligt, för vi en liten mamma och pappa aff michael kors handbags är.så mycket för en person att göra, sa att en arbetare.

stor – har ombord från början och har hjälpt till att utarbeta ny lagstiftning.

den nya förordningen är faktiskt av två onda.det verkar innebära ett förbud och det verkar innebära en skatt på väskan, sa att råna santoni, santoni marknaden.

affärer som vill sälja mat var tvungna att registrera sig eller återanvända, men de måste efter skyltarna plastpåsar är av begäran.

chef för tobak tunna hade ingen aning.

tror det dumma.jag menar, jag förstår att de försöker fixa problemet med föroreningar, men att 90 procent av detaljhandlare använder plastpåsar, brenda weber.

böter för överträdelser börjar på 250 dollar, och om det finns fler kränkningar i sex månader, kan det leda till 1000 dollar.

den tjänsteman som utvecklade plastpåsen bill säger att det kommer att bli polis som letar efter butiker som kränker, men staden kommer att undersöka klagomål.