michael kors handbags baltimore – – insamlingsta

baltimore – – insamling

stan måste omvärdera förvirrande skit samling politikområden

september 2004, 2011

jag bor tvärsöver gatan från gränden där människor regelbundet dumpar deras soppåsar av matavfall, gamla möbler, påsar av hushållsartiklar, byggnadsmaterial, etc. i baltimore är 311 service har varit mycket lyhörd för varje gång jag har ringt för att ha övergett slösa bort.men jag har upptäckt ett kryphål som bidrar till ett omfattande problemet med övergivna skräp i hela stan, särskil michael kors handbags t i de mindre välmående områden.

i dag var skräp dag, och min grannes matta från hans översvämmade källaren var i påsar bredvid var vanliga sopor samlas in.eftersom det är stadens politik som alla skit må michael kors handbags ste vara i soporna containrar, den regelbundna sopgubbarna inte plocka upp det.jag ringde 311 för bulk – insamling, bara för att få reda på att stora skräp kommer inte att ta upp mattor, eftersom det i påsar.

”låt mig ta det här”, sa jag till operatör. ”de regelbundna sopgubbarna kommer inte att ta upp det eftersom det är för stor, och den största delen skräp folk tar inte det eftersom det är i påsar? ”

företaget bekräftade att jag hade förstått det rätt.min nästa fråga att operatören var, vad ska vi göra med soporna, då? ”jag letar efter en operativ definition av vad vi gör om det här skräpet, men tydligen var jag med mina förväntningar för högt.

företaget förklarade: ”det måste michael kors handbags kasseras på rätt sätt.” mina frågor gick helt obesvarade.

känsla smart, jag ringde 311 igen senare och frågade om de skulle plocka upp övergivna skräp på hörnet av gränden.de gick med på det.i misstro, jag bad om ett klargörande.”övergiven skräp som ser ut att vara våt filt i påsar.ni ska ta bort det för mig? ”

”ja, frun” telefonisten. ”vad är adressen?

och så många människor som undrar varför skräp är övergiven på stadens gator?det är kanske för att vår politik har uppenbara brister.att vara laglydiga medborgare, får jag min granne (som är lyckliga nog att ha en bil) ta soporna till tippen själv.i en stad full med brottslingar som gör sitt jobb genom att michael kors handbags utnyttja kryphål, är det inte konstigt att våra gator är förstörda.

om vi vill ha en bättre stad, vi måste se över den politik med skräp – samling.vi behöver en begriplig politik med färre begränsningar för vad som kan och inte kan samlas in.jag har aldrig förstått politiken om böter för personer som olagligt överge avfall så är det verkligen verkställbar?låt oss göra det lättare för skräp för att få där det ska vara!.