michael kors handbags baltimore man åtalad för inneh

baltimore man åtalad för innehav av kokain

efter ett trafikstopp i harford county onsdag, en baltimore – han åtalades för innehav av kokain och heroin till ett beräknat värde på gatan av $380000, maryland – polisen sa.

leonard brown mclean, 43, av 4800 block av crowson avenue i baltimore, var anklagad för två åtalspunkter för innehav av narkotika och två gånger för narkotikainnehav, andra än marijuana, i enlighet med uttag av handlingar.när jag kör söderut på jag 95 nära tydings bro utanför havre de grace, enligt revisionsrättens handlingar.polisen sa att han slutade mclea michael kors handbags n eftersom han trodde framför fordonets fönster var olagligt tonade.

enligt revisionsrättens handlingar, mclean visade på en new york körkort, vilket gör – att begära en k 9 för att skanna fordonet.

en sökning i michael kors handbags mitten visade att två stora värme förseglade säckar av misstänkta kokain, en liten påse av misstänkta kokain och heroin kapslar och en liten påse av misstänkta kokain, enligt revisionsrättens handlingar.

de beslag som ingår 2889.7 gram kokain och 388,2 gram heroin, enligt revisionsrättens handlingar.

mclean arresterades och fördes t michael kors handbags ill harford county arresten, där en tingsrätt kommissionär borgen på 350 000 dollar.mclean betalade borgen för samma dag och släpptes.

löjtnant d fairburn, barrack befälhavare för msp john f. kennedy barack, uppskattade värde på gatan av beslagtagen narkotika på 380000 dollar.

”våra soldater är tränade att titta för kriminella indikatorer” fairburn. ”vi stannar hela dagen, men om vi ser att vissa indikatorer, kommer vi att k michael kors handbags räva en k 9 för att skanna fordonet. ”

sa nån gång dessa fordon – fairburn ger bevis för påstådda narkotikahandel, medan andra gånger de kan avslöja marijuana eller andra små mängder av kontrollerade ämnen som leder till enkla innehav.