michael kors handbags baltimore organiserade familje

baltimore organiserade familjer

”miche väskor är unik, designade handväskor som utbytbara hylsor (omfattar) och finns i olika storlekar, styles, och färger för att passa varje kvinnas smak och behov.” säger att marcy schveibinz, en baltimore – område miche väska distributör.

föreställ dig att titta i din väska helt enkelt genom att byta skal?nu, i stället för en garderob full med väskor och handväskor, du behöver bara köpa en bas och ett par granater, som kommer att ta upp en del av det utrymme, som leder till mer skräp!

marcy, miche väska distributör sedan augusti 2009, läggas till: ”genom att inte behöva överföra hela innehållet i en påse till en annan, miche väskor tillåta upptagna kvinnor michael kors handbags för att spara tid och pengar och ändå vara på modet, genom att knäppa på olika skal inom sekunder att gå med alla kläder.kvinnor som lätt kan köpa ett nytt skal för sina väskor, och det är som att få en helt ny väska!väskorna är (även) som är lämpligt för resande som skal ner i en resväska.andra tillbehör som omfattar väska charm, plånböcker och utbytbara handtag och band. ”

– och hennes mitten av atlanten företrädare sälja miche väskor och tillbehör, huvudsakligen via hem parter.miche väskor också kan säljas via offentliga säljaren visar, finansiärer, och försäljningen via internet.- och säger att hon njuter av att marknadsföra och sälja miche väskor, eftersom de gör på mode så praktiska, billig och lätt.att sälja miche väskor också tillåter henn michael kors handbags e att vara sin egen chef, bibehålla en flexibel tidsplan och upprätta förbindelser med stora kvinnor, alla med sin inkomst.detta är en stor möjlighet för mammor som vill tjäna lite extra inkomster.

marcy är historien bakom miche påsar:

”begreppet kom när michelle romero, utah kvinna, spillde nåt på hennes favorit väska, som tvingar henne att skapa den första prototypen med tyg miche resterna, kartong, och en limpistol.namnet utvecklats från michelle själv. ”miche ”var smeknamn som ges till michelle med sin mor michael kors handbags i lag.hon bestämde sig för att kalla det omfattar ”skal” för den andra delen av hennes första namn (mi ”cher”).

om du vill veta mer om h michael kors handbags ur du kan köpa en miche väska, värd för en part eller bli en miche väska företrädare, kontakta marcy schveibinz på 443 430 9 896 eller kontakta henne via miche väska atlanten webbplats.på facebook, gå till miche påsar av atlanten sätt för den senaste informationen om miche väskor.

vill du få jacquie är artiklarna automatiskt?prenumerera på ”organiserade familjerna” nästan högst upp på sidan.

jacquie delar också organisera tips i hennes lägliga tips e nyhetsbrev.de är berättigade till att få loss henne e – post.hämta din decluttering kursen nu.