michael kors handbags baltimore organiserade levande

baltimore organiserade levande

granskaren, jodi född (iphone)

i dag är ett litet steg mot efter minimera avfall och spara papper.om du inte redan gör det vill jag med eftertryck uppmana dig att börja använda återanvändningsbara shoppingväskor när man går till mataffären (eller alla shopping för den delen).jag var tveksam först för jag kom michael kors handbags upp med den standard som argument för att jag behövde plast – och påsar hemma eftersom jag återanvänd michael kors handbags a dem för små avfallsbehållare på toaletten eller att avsluta lådor – sjöfart eller några a michael kors handbags v er får använda plastpåsar som när du gick din hund.oavsett din ursäkt är en enkel kompromiss jag säker på att du har fler påsar av papper eller plast än du behöver (plastpåsar verkar öka exponentiellt över tid).genom att använda en del återanvändbara väskor och en del disponibla när du handlar du får vad du behöver hemma och hjälpa miljön.jag tar mina väskor till affären och när min återanvändbara väskor är full på checken jag byta till papper eller plast (plast bara om jag behöver dem för små soptunnorna hemma, annars alltid använda papper som det bättre för miljön och kostnader i din butik mindre pengar).

håll återanvändningsbara väskor organiserad och tillgängliga genom att lagra dem vikt i bagageutrymmet eller din garderob (se bild) man ser dem när du lämnar för att springa ärenden eller har du alltid med dig.ta dem till affären med dig och hålla dem i vagnen när ni butik.

de flesta butikerna sälja återanvändbara påsar för $0,99 1,99 minimala investeringar.några butiker är även michael kors handbags erbjuda rabatt för att din egna väskor be din affär om de erbjuder en rabatt.

noterar också att din samling av återanvändbara säckar inte måste samordna.din samling kan växa över tiden.återanvändbara shoppingväskor är inte ett sätt att konkurrensen.