michael kors handbags baltimore säger ”nej tack” til

baltimore säger ”nej tack” till d

men baltimore sun rapporter en baltimore city council kommittén i stället godkände en kompromiss som skulle kräva att de flesta butiker att sluta erbjuda plastpåsar, såvida inte en kund ber om en.

”jag tror att vi kommer att kunna göra något som ingen annan har kunnat anta en åtgärd som gäller plastpåsar som är godtagbar för näringslivet och miljörörelsen,” rådet james b. kraft till solen.

men om du vill, kommer att bli en regional före min tid i denna fråga, finns det fortfarande en chans maryland generalförsamling kan godkänna en 5% väska i hela staten.men, som d michael kors handbags et beskrivs i washington post ledare på onsdag morgon, utsikterna är inte bra att åtgärden kommer att ge både maryland hus och senaten innan mandatperioden ajourneras nästa månad.

de flesta offentliga tjänstemän i hela landet (däribland i virginia och tydligen maryland) som har övervägt detta politiska alternativ har fastställt att en ny och förvirrande skatt inte är det effektivaste sättet att bekämpa strö och att det enklaste sättet är bäst.i det här fallet, det enklaste sättet är: återvinning.

vilse i hela denna diskussion är det plast utföraett väskor är helt återvinningsbara.kunder kan få sina används väskor till soptunnor i de flesta stora affären och i detaljhandeln i maryland, virginia, distriktet.och glöm inte att ta tillbaka din kemtvätt väskor, plast mask av bröd, handdukar och fall av läsk, även washington post tidningen väskor.påsar och film linda är ett värdefullt material som är i efterfrågan för att göra saker och ting som varaktigt bakgård däck, hem building products michael kors handbags , city park, bänkar och nya plastpåsar.

lagstiftaren har inte belasta konsumenterna med nya skatter och byråkrati.du behöver inte ilska kunder och förvirra köpmän, som uttalade sig starkt mot denna skatt på maryland generalförsamling utfrågningar.i stället för att höja skatter, offentliga tjänstemän kan få ordet så shoppare återvinna plastpåsar och produkter var.

märkligt att en medlem i sierra klubben skulle vara mot återvinning.eller är du emot vad shari sa att hon jobbar för acc?har du läst hennes post?

här är det största problem som plastpåsar utgör är från kullen.men plastpåsen tillverkarna är nedskräpning och plastpåsar är en mycket liten andel av allt skräp.om införande av en skatt eller avgift på en punkt som ibland slutar som strö inte gör annat än att skapa problem.san francisco förbjudna väskor och deras väska strö faktiskt ökade eftersom förbudet också effektivt dödade återvinning program.

som alla vet är den största globala miljöproblem som vi står inför är kl michael kors handbags imatförändringarna, som orsakas av förbränning av fossila bränslen.plast är en av de mest energieffektiva och renaste förpackning för att tillverka.varför all uppståndelse?

kan de inte bli mer nedbrytbara?jag trodde att det var ett sätt att få plastpåse material med hjälp av majsstärkelse som gjorde dem biologiskt nedbrytbar snabbt.eller bör det finnas ett sätt att få dem med en plast som bryts ned snabbt i ultraviolett ljus i solen.

när det gäller att rädda petroleum aspekt, det är ingenting.inte så mycket olja används för att göra dem, och jag är säker på att återvinna dem slutar upp med mer energi än det kostar att göra dem nya, när man tar hänsyn till transporter av återvunna väskor, energi för att återvinna dem. därför är det bäst att inte slösa bort och använder för mycket av en sak.och jag tror att vi alla kan enas om att använda en plastpåse för en rulle rollos verkligen är slöseri.och det är vad som görs i md och va och vad som brukade vara michael kors handbags i dc.

gör något mer effektiv ofta, och vi använder mer av det.vi lämnar glödlampor på längre än vi brukade, förmodligen.så, minska, begränsa och minska.