michael kors handbags bamber väskor porsche avtal

bamber väskor porsche avtal

en annan ung kiwi racerbil förare har gått upp – centrum för internationella motorsport.för några veckor sedan earl bamber avgjorde 2013 porsche carrera kopp asien mästerskapet med en tydlig seger i shanghai efter bilar från polen att ta titeln med ett race till godo.

– som en belöning för hans gedigna arbete i porschen serie bamber fick en chans att visa hans talang med porschen motorsport internationella kopp stipendium.åtta prickar tilldelats den bästa i vart och ett av de sju regionala porsche en göra serien runt om i världen, och ett till.

porsche motorsport hade åtta förare som konkurrerar mot varandra i ny porsche 911 gt3 cup vid motorsportarena spår i oschersleben, tyskland, under två dagar.för att kunna skjuta upp, förare måste vara under 26 år och visa talanger, andra än bara kan gå snabbt.

förra helgen den högsta hönsen från multinational vid porsche motorsport tillkännagav bamber var deras man, och han blir 200000 ($32467 michael kors handbags 5) att lägga till en delad köra i 2014 porsche mobil 1 supercup premier stödkategori för formel 1.

”det är fantastiskt att kunna vinna stipendiet,” sa bamber. ”det var mitt mål i början av året för att komma in i stipendieprogram och att vinna mot en sådan stark konkurrens är otroliga.

”för att bli en del av porsche familj är en enorm möjlighet.jag ringde för att säga att jag hade varit framgångsrikt, och jag skrev på kontraktet i söndags morse innan min ras [i porschen cup i macao grand prix]. ”

det måste ha förseglat det porsche motorsport såg hans bil på pole bamber i abu dhabi runda av supercup serie i bara hans andra lutning i mästerskapet.gå fortare än de flesta av världens bästa porsche talesmän, sedan följde upp det med ett podium avsluta, skulle ha valt lätt för stipendiet beslutsfattare.

”lägg det på det här sättet, det v michael kors handbags ar helt fantastiskt att kunna ta pole position och det förbättrade mina chanser att få stipendiet.dessutom hjälpte antagligen kommer att macao som en nybörjare och vinna ”, sa bamber.

bamber verkade njuta av sin första utflykt i macao grand prix krets, tillräckligt för att hålla en hård avgifter sébastien loeb att stå högt upp på podiet.den senaste tidens – vinner i en bil bamber har inte till michael kors handbags bringat mycket tid i under åren visar bara vad en talang är den unge mannen.

de nio när världen rally mästare skalp är inte så dåligt att ha på dig den.

”det var en blöt dag och efter som jag satt på nätet på ljuset för att gå ut.du vet att det kommer att bli en hård tävling när du tittar i spegeln och se sébastien loeb som sitter bakom er – särskilt i blöt den kompetens som han har.

”jag har en fantastisk start, me michael kors handbags n upptäckte att bilen var aquaplaning ner direkt och det var ganska jobbigt.du visste att det var lite skrämmande när loeb sa efteråt, det var intressant. ”den enda skillnaden mellan oss är att jag har lyckats gå lite snabbare under den första delen av den första varvet och kan sedan ligga före honom”, sa bamber.

för de flesta människor är 200 000 är en liten förmögenhet, men i atmosfären av internationella racing handlar det inte så mycket.det belopp som bamber vann i stipendium kommer att bli ungefär hälften av vad han behöver för att bestrida de åtta rundor av mästerskapet.

han har ett antal grupper redan ett stort och uttryckte intresse för sina tjänster för nästa år, som du redan har bevisat att han kan blanda det med och slå de bästa porsche piloter i världen.

”det har varit några grupper intresserad av att prata med mig när de fick reda på att jag fick stipendium”, sa bamber. ”men som alltid är det om pengar och jag vet inte vem jag kan köra med nästa år innan ett avtal undertecknas. ”vår regionala nyheter storiesthe norra advocateadvocate vinner den nordliga förespråkar nya zeeland är bästa regionala tidningar.