michael kors handbags förbud inte i väskan.- rob

förbud inte i väskan.

– rob ford tror han kan hitta ett sätt att upphäv michael kors handbags a kommunfullmäktiges beslut att förbjuda plast shoppingväskor, som han kallar ”dum”.

”jag vill inte se detta förbud genom som förväntat jan. 1,” mr ford sa torsdag.borgmästaren säger stadsjuristen kommer i höst på kommunens rättsliga grunder.

– hon tror att vi inte kommer att kunna vinna det här i rätten och att vi inte borde ha gjort det i första hand.så när det kommer till verkställande tror jag att några av de ledamöter som röstade för detta förbud kommer att ändra sin röst, ”mr ford.

tala med reportrar tidigare i dag, men anna kinastowski, stadsjuristen avböjt att avge ett yttrande till personal till fullo hade smält den beslut.

”en påse förbud kan i själva verket lagligen acceptabla, men vi har inte sett det än”, sa hon. ”rådets bedömning är ganska brett, men vi måste konstatera att det är en kommunal syfte, att det finns skäl för detta, och att detta är en rationell lösning på ett problem.

på onsdag, stadsfullmäktige röstade 27 till 17, utan att studera eller samråd, ”att förbjuda alla toronto detaljhandelsbutiker från att tillhandahålla kunder med gemensam användning av kommissionen (shopping) påsar, inklusive de som marknadsförs som komposterbara biologiskt nedbrytbara, photodegradable eller liknande”.

de överraskande drag skickar chockvågor över hela staden, som kunder, butiksägarna, miljöaktivister och förespråkar – – att förstå de konsekvenser som före jan. 1, 2013, michael kors handbags datum för genomförande.

”det var det rätta att göra,” sade senator david hembrännare, ford – allierade som oväntat flyttade det vinnande förslaget ”.det är en jäkla väska.det sliter upp din mat ramlar i botten av det.det är tid att få något bättre i kassan – och detta är sättet att få företag att göra något åt det. ”

men rådet har ännu inte godkänner en förordning som skulle införa förbud.vanligtvis, juridisk personal får ett meddelande om att utarbeta ett genom lag, men sedan förbudet tog alla överraskade, kommer sannolikt inte att vara klar förrän i höst, sa att ms kinastowski, stadsjuristen.

”det är inte över,” lovade vice borgmästare doug – temadag.fullmäktige doug ford anser att texten kan fortfarande tillåter återförsäljare att sälja påsar.

ms kinastowski sa att det skulle vara ”absolut inte” för rådet att förkasta det som återspeglar dess godkända riktning.det betyder att det rimligaste sättet för rådet att upphäva detta beslut skulle vara för en ledamot att uppnå stöd av en imponerande två tredjedelar av rådet att åter ta upp frågan till diskussion.det kan återupptas med enkel majoritet, efter ett år.

”jag tror inte att vi kommer att ha ett val”, sa (giorgio mammoliti. ”jag tror att när de rättsliga yttr michael kors handbags anden börjar flyga här, och när rättegången börjar flyga, så tror jag att rådet kommer att dra tillbaka en del av det här. ”

vissa ledamöter som sade att detta skulle inte ha hänt om borgmästaren hade inte tvingade att återkalla väska avgift enligt lag, som kräver detaljhandlare avgift 5 (6 med tgv) för en plastpåse, den 1 juli.ledamöterna vet att om det kom till rådet våningen, allt kan hända.

”kanske en av de dumma sakerna var att [väskan avgift] tillbaka till golvet, det var lite av en pandoras ask som öppnades,” fullmäktige josh colle sa. ”vi har en politisk ståndpunkt i en snabbare väg än vi trodde, men när du ser runt om i världen, har italien [förbjudna väskan], har irland gjort det, seattle, gör det.om det är så elak, bara man upp och göra det. ”

andra vägs i den frågan.

den kanadensiska federationens av oberoende handlare som kallas sig ”vårdslöst” och uppmanade ledamöterna att ställa denna fråga till rådet för ansvarsfull översyn.john scott, ordförande och vd för cfig, sa folkvalda inte, eller inte, att industrin rapporterade en 59% plastpåse använda nedgång i ontario i tre år.

joanne st gotthard, verkställande direktör för återvinning av rådet i ontario, sa att de hade varit i fråga om rådets tillbaka väskan avgift. ”vi trodde aldrig att de skulle ”upp” genom att förbjuda plastpåsar helt, ”sa hon i ett uttalande.

”det är som är fel?

medan borgmästare rob ford hade hårda ord för vissa av hans kolleger i kölvattnet av plastpåse förbud, han som en skarp kritik för toronto invånare.

”vi måste göra oss av med några av dessa ledamöter.det är folkets fel ”, sa han am640 är john oakley under en radiointervju på torsdag morgon.

”jag blir så frustrerad eftersom de bara sitter och lyssnar, men de vill inte svara, de vill inte gå till rådhuset, de inte ställer frågor,” sa han. ”det är frustrerande, jag vill att folk ska engagera sig i den kommunala politiken och ta michael kors handbags reda på vem deras fullmäktige är och vet hur de röstar. ”

natalie alcoba, det nationella postverket

den bagonizing framtid

med toronto rådet har röstat för att få bort plast