michael kors handbags förbud mot fienden går till do

förbud mot fienden går till domstolen under omröstning språk

en domare kommer att besluta om omröstning språk på ett initiativ för att upphäva issaquah plastpåse förbud är vilseledande och borde göras om.

craig keller, sponsor av initiativet kommer medborgarna att rös michael kors handbags ta om februari 11, in en ansökan på fredag i king county – högsta domstolen att invänder mot ordalydelsen i valet avdelning och omröstning uttalande.

keller är ordförande för att rädda vårt val, den grupp som har cirkulerat framställningar mot lagen, som gick i kraft för större affärer i mars förra året och kommer att utvidgas till att omfatta mindre butiker i mars nästa år.

i sitt klagomål, keller invände mot språk säger lagen gäller endast för detaljhandeln, förbud väskor och återanvändbara väska.faktum, keller hävdade, lagen är tillämplig på alla försäljningsställen. michael kors handbags

han noterade att villkor och kan finnas i lagen, och skrev att lagen och omröstning språk dupera väljarna genom att bara tyngre väger väskor är å michael kors handbags teranvändbara.

arrogans kränker sanningen själv och tusentals issaquah köpare som sparsamt återanvända sina plast shoppingväskor, skrev keller, som agerar som hans egen advokat.

åklagare wayne tanaka, som skrev omröstning språk som godkänns av kommunfullmäktige, lagen och omröstning språk skilja mellan lätta och tunga väskor för tunn utföraett säckar inte användas om och om igen, medan återanvändning är hela syftet med tyngre väskor.

omröstning uttalanden är menade att sammanfatta en fråga men är skyldiga att a michael kors handbags nvända ord som ingår i en förordning eller initiativ, tanaka sa.

tanaka sa omröstning hänvisning till detaljhandeln är korrekt, eftersom vissa detaljister är undantagna.

lagen fastställer detaljhandlare som någon annan person eller enhet som säljer varor, men det befriar mataffärer, livsmedelsbistånd program och organisationer som betjänar hushåll med låga inkomster.