michael kors handbags förbud mot plast bär väskor i

förbud mot plast bär väskor i dakshina kannada

ravi sade här i tisdags att regeringen skulle förbjuda försäljning och användning av plast bär väskor och koppar i dakshina kannada senast den 1 november.channappa gowda distriktet administration hade förbjudit användning och försäljning av plast bär väskor och koppar i moodbidri och mulky stan gränser från och med den 1 september i experimentsyf michael kors handbags te.

mr ravi sa att det fanns motstånd när regeringen hade förbjudit plast bär väskor och koppar i chikmagalur district nån dag sen.senare folk förstod dess betydelse och samarbetade med distrikts administration.ravi sa att plastpåsar täppt underjordiska avlopp och skador på miljön.de borde ha varit förbjuden sedan länge.

ministern klargjorde att förbudet skulle också ti michael kors handbags llämpas på plast bär väskor som är mer än 40 mikrometer tjocklek.det beslut som hade fattats i intresse av människor och folk måste samarbeta med distrikts – administrering.

en annan fråga mr ravi, som också är minister för högre utbildning sa att han skulle undersöka om en regering i första klass college för att moodbidri.

han sa att ett möte med biträdande kommissionärer och av tjänstemän i dakshina kannada, udupi och chikmagalur skulle sammankallas i bangalore snart att diskutera frågan om att tillhandahålla ett paket med de familjer som lever i kudremukh nationalpark (knp).regeringen bör antingen återställa familjer i knp eller tillhandahålla grundläggande infrastruktur i deras område, mr ravi.

han sa att maoisterna trodde på michael kors handbags genom kula var det antidemokratiska.naxalism inte var en socio – ekonomiska problem.det var en ideologi och en plan för att genomföra en agenda för att härska över kula.

m michael kors handbags inistern var i stan för att se över framstegen för utveckling fungerar i moodbidri.abhayachandra jinistiska och för khader, agenter som inte svarar, k. monappa bhandary, mlc, nalin kumar kateel, parlamentsledamot, och bhavya gangadhar, ordförande, mangalore taluk panchayat var närvarande.