michael kors handbags förbud mot plast påsar träder

förbud mot plast påsar träder i kraft:

en los angeles – affären kunder måste anpassa sig till en livsstil förändras kommer jan. 1, när ett förbud mot plastpåsar träder i kraft.

i onsdags, smal, till synes allmänt förekommande carryalls kommer att vara olagligt för alla stora – att distribuera.små marknader måste följa efter i juli.

kunderna måste ta sina egna väskor, köpa återanvändbara som eller köper påsar för 10 cent styck.passerat sin plastpåse förbud i juni, det blev en nation största stad att ta detta steg.även stora detaljhandlare som säljer varor, såsom wal – mart och mål.

på söndag, få michael kors handbags kunder på marukai marknaden i little tokyo använder sin egen duk eller påsar.och på marknaden för män, inklusive nicholas ogino, fortfarande var på en plast regim.

för tillfället, affären ger några alternativ.en står i mitten av marknaden säljer stora återanvändbara påsar för 4 dollar styck.

men affären är klar kommer på onsdag, sa chefen steve elliott.det har ställts små plakat om den nya lagen på alla kassa och vid dörrarna på flera språk.marukai planerar också att erbjuda återanvändbara påsar för försäljning vid alla kassa register.

idéer i fråga omfattar erbjuder lägre priser reusables eller ge bort sådana påsar när kunder överstiger en minsta inköp nivå.den afrikanska nation i rwanda blev det första landet att förbjuda sådana plast under 2008 och haiti efter 2012, att utvidga förbudet till polystyrenskum koppar, plattor, brickor och andra behållare.mexico city och toronto är bland de största städerna utomlands för att införa förbud.

många av de miljontals väskor som årligen används hamnar i havet, där plast – – dödar fåglar, sköldpaddor och andra marina liv.den tomma väskor också strö i stadsområdena, och skapar problem i deponier.

i los angeles, företag som misslyckas med att följa lagen skulle betala böter på 100 dollar efter den första överträdelsen, 200 dollar efter den andra och 500 dollar efter den tredje.böter skulle införas för varje dag som överträdelsen fortsätter.

ett förbud på statlig nivå med liten marginal, men senast 2014, minst 30% av kaliforniens befolkning kommer att omfattas av lagar som reglerar plast och papperspåsar, enligt stat senator alex padilla d pacoima), som har försökt att ta arbete i hela staten.

på marukai, elliott medgav att dagar innan förbudet, ogino och andra män är fortfarande att stoppa all mat i plast.ogino är så skickliga på att hantera plast, är det svårt att få en icke – suddig bild av honom som han snabbt, men försiktigt diabilder i burkar, flaskor och beredda matbrickor dubbel packa för extra styrka som behövs.

måste göra en massa byte, elliott.det kommer att vara mycket outnyttjade plast.måste prata med de viktigaste corporation för att se vad vi skall göra med resterna.oro är en möjlig öknin michael kors handbags g av snatteri, med fler kunder bära sin michael kors handbags egen hållbara, rymligt väskor i butiker.på samma gång, affären skulle k michael kors handbags unna spara pengar som används för att spendera på att tillhandahålla gratis påsar, sa han.