michael kors handbags förbud mot plast shoppingväsko

förbud mot plast shoppingväskor förbjuda ytterligare michael kors handbags kan påverka konsumenternas vanor

det är inte något som människor i mellanvästern är vana vid.naturligtvis, plast eller papperssäckar är gratis på platser som kansas ci michael kors handbags ty.

men folk i kalifornien, som är mer medvetna om miljön, att sätta ett pris på sådana praktiska punkter, så att konsumenterna tvekar att betala extra för väskor.kalifornien nu överväger att bli det första landet med ett totalförbud mot plast shoppingväskor, new york times rapporter.

michael kors handbags
sedan 2007 har flera städer, inklusive los angeles, har förbjudit användning av plast shoppingväskor.konsumenterna fick betala extra för papperspåsar.de är biologiskt nedbrytbara och lättare att återvinna.

en massa folk i kalifornien använder redan varaktigt tyg shoppingväskor.den trycker mot plastpåsar helt kommer att tvinga fler människor till att packa sina väskor i bu michael kors handbags tiker, så att de lätt kan bära de varor de köper till sina hem.

den enda haken är att vara säker på att hålla de återanvändbara säckar, bärkassar ren.de måste tvättas så mycket smutsiga underkläder för att hålla dem från att skapa problem med hälsan.

kansas city star är glad över att kunna ge denna möjlighet att utbyta information, erfarenheter och synpunkter om det på nyheterna.en del av de synpunkter som kan tryckas om någon annanstans på anläggningen eller i tidningen.vi uppmuntrar livliga, öppen debatt om de frågor som i dag, och be er att avstå från svordomar, hatpropaganda personliga kommentarer och anmärkningar som är utanför.tack för att du tog dig tid att erbjuda dina tankar.

kansas city star använder facebook är kommenterar systemet.du måste logga in med facebook för att kommentera.