michael kors handbags förbud mot plastpåsar i austin

förbud mot plastpåsar i austin drar blandade känslor cbs –

austin, texas (ap) plast är, tillsammans med de flesta papper.alla kunder i austin kommer nu att sätta sina egna väskor.

austin, blev den senaste staden på fredag för att förbjuda en plast och papperspåsar, ett steg som följde en 850 000 dollar kampanj för michael kors handbags att lära konsumenter och företag om att fortfaran michael kors handbags de väcker blandade känslor.

andra städer runt om i landet har redan tagit det stora steget att väska mindre inköp, och många fler, inbegripet houston, överväger det.som i austin, många tjänstemän säger att hal plast och papperspåsar folk blir när de handla i slutändan strö och är svåra att städa upp.

precis som att minnas att använda säkerhetsbälte, ron roberts, som tog återanvändbara väskor till en h e b i austin, och har några fria från affären.vänj dig vid det.vi har inget val.resurser för återhämtning, – – och återvinning – avdelningen, inledde den reklamkampanj och erbjuds fri utbildning för företagen för att göra övergången smidig.sent på fredag, staden hade mottagit åtta klagomål.

gör så mycket uppsökande verksamhet som i dag har varit ganska tyst, courtney, svart, en talesman.

men några var olycklig.det är inget fel med plastpåsar, virgil rohleck, en walmart handlare som bar hans varor ut ur affären i hans händer.bara en annan sak som de lägger michael kors handbags på människor att ta ifrån dem deras rättigheter.detta michael kors handbags material får inte offentliggöras, sända skrivas om eller omfördelas.)